Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok a Spirituális...

Mit gondoltok a Spirituális Sátánzmizmusról?

Figyelt kérdés
Jó hogy van, esetleg ki kéne pusztulniuk stb...

febr. 25. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
60%

A kérdező amúgy épelméjű?

Vagy szórakozik ? 🤣

szept. 7. 16:17
 62/67 A kérdező kommentje:
Épelméjű.
szept. 14. 12:40
 63/67 anonim ***** válasza:
38%
Aha, persze, legalábbis azt gondolja magáról. Segítek egy kicsit, kérdező: a legtöbb elmebeteg nincsen tisztában azzal, hogy ő valójában az, sőt, bizonyos esetekben kifejezetten sértésnek veszi, ha a környezete annak nevezi. És az általad leírtak alapján rajtam kívül többen is állítják, hogy beteg vagy, szóval nem ártana mélyen elgondolkoznod ezen, és orvoshoz fordulni. Nem lehet mindenkiben annyi erő, hogy személyesen is a képedbe vágja (egy ilyen monológ után), hogy te nem vagy normális, hanem inkább rád hagyják. De ez semmit nem változtat a tényeken.
szept. 14. 14:58
 64/67 anonim ***** válasza:
0%

Azt se tudod ki a kérdező a valóságban. Meg honnan tudjuk, hogyha nem pont te vagy elmebeteg?

szept. 14. 18:19
 65/67 Szervizmérnök úr ***** válasza:
64%

Nagyobb probléma szerintem, amikor sok esetben egy-egy válasznak láthatóan igaza van a józan ész tükrében, de mégis be kell fogni a "szánkat", mert egyszerűen nem engedik meg az őszinte beszédet, némelyik fórumon.

Holott a névtelen fórumok egyik előnye mindig is a szólás szabadsága volt, persze kulturált formában lehetőleg.

Szerintem mellesleg a normális ember egyik ismérve az önkontroll. Nem azt mondja, mint a bolondok:

- Mindenki bolond körülöttem, csak én vagyok Napóleon!

Hanem időnként belegondol, teszteli magát:

- Nem lehet, hogy valójában én vagyok a bolond és "ezek" normálisak?

Az igazi bolondok valószínűleg teljesen biztosak önmagukban. Ott követik el a hibát.

---------------------------

[link]

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Bertrand Russell

szept. 14. 18:38
 66/67 anonim ***** válasza:
#64 Te magadtól vagy ennyire ostoba, vagy mutatta neked valaki? Vedd szépen a fáradságot, és olvasd végig az előző 60 kommentet. Ha ezek után valóban úgy gondolod, hogy mindenki hülye, csak a kérdező helikopter, akkor pacsizzatok. Engem nem érdekel, hogy kicsoda a valóságban, én arra tudok alapozni, és az alapján tudok konzekvenciát levonni, amit itt láttam tőle. És az fogalmazzunk úgy, hogy erőteljesen divergál az épeszű megközelítésektől. Ezek alapján pedig én vagyok az elmebeteg, bravo, kikezdhetetlen érvelés. Fejtegessem még tovább, vagy felfogtad a lényeget ennyiből is?
szept. 14. 18:40
 67/67 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy kicsit furi a kérdező 🤣
szept. 15. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!