Ezt elhittétek volna egy jósnőnek?
Figyelt kérdés
Arelich Thoth Vomalites nek hívják.
Azt mondta nekem tarotkártyából, hogy kb 2 millió Ft ot küldjek el előlegbe Afrikába Togo ba egy fickónak. Az az ország neve, hogy Togo. A fickó azt állította, hogy hitelt ad az előlegért cserébe.
Persze nem adott hitelt, csak meglépett a pénzemmel.
2023. dec. 20. 13:15
11/13 A kérdező kommentje:
Jó hát nem azt mondtam a banknak, hogy azért kell az 1.5 millió Ft, hogy előleget adjak egy afrikai fickónak.
Persze kérdezték, hogy mire kell a pénz, ha jól emlékszem azt hazudtam, hogy autót akarok venni.
Megadták erre az 1.5 milliót.
2023. dec. 21. 17:17
12/13 anonim válasza:
Lehet mondani kellett volna nekik, csak hogy ők is hasonlóan jó ötletnek tartják-e.
Mondjuk a fideszes Kósa vagy 100+ milliót utalt el így, szóval nem jártál vészesen rosszul.
13/13 anonim válasza:
Fedezeti alap nélkül is nehéz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!