Összefogásra szavazók, tényleg elhittétek, hogy az ellenzék nem csak a demokrácia látszatának fenntartására van és lehet esélyük?
Már sokszor el lett mondva, le lett írva. Nem hittétek el.
Még mindig sokan nem akarják elhinni és most már az a szóbeszéd, hogy majd a válságba rokkan bele az Orbán-kormány és akkor majd 2026-ban bárki könnyen nyerhet. Dehogy rokkan.
Nem egy jobb rendszer reményét akarom elvenni tőletek, de most már el kellene gondolkozni.
Teljesen így van.
Egyrészt hoztak egy fantasztikus előválasztáson egy pártokon kívüli, öntelt, egoista embert, aki politikai értelemben nulla, most már hulla is.
Másrészt nem hiszitek el, pedig milliószor leírtam, aki Gyurcsányok közé keveredik, azt megeszik a DKsok!!!
"hogy majd a válságba rokkan bele az Orbán-kormány és akkor majd 2026-ban bárki könnyen nyerhet"
Majdnem. Az ország fog belerokkanni a válságba és ez a kormány nem éri meg a 2026-ot. Ha hiszed, ha nem: nem örülök neki. Mindenesetre én kimenekítem a vagyonkámat.
"Az ország fog belerokkanni a válságba és ez a kormány nem éri meg a 2026-ot."
Vagy az ország belerokkan, de a kormány egy-két manőverrek kievickél a csávából.
#1 Látod látod, igény sincs igazi, jó ellenzékre. Inkább sértődötten elvonultok. Ahelyett, hogy felvennétek a kesztyűt.
#2 A sajtóval mindent el lehet adni. Erről Orbán már 2002 után levonta a tanulságot. Ezért épített sajtóbirodalmat. Még ha a válságba belerokkanna is az ország, azt is el lehet adni sikerként a sajtóval, amelyen csak a saját nézőpont megy át.
#3 Ez az egyik probléma. Már mennie kellene a szavazóknak és skandálva követelni, hogy Gyurcsány tűnjön el a politikából, örökre. Nem volt haszna, de egy hatalmas statikus céltábla az ellenzéken.
"Látod látod, igény sincs igazi, jó ellenzékre. Inkább sértődötten elvonultok. Ahelyett, hogy felvennétek a kesztyűt."
Nekem te ne mond meg, hogy mit csináljak, oké? A g@ci fogja felvenni a kesztyűt. Ilyen rendszerben? Be le se megyek, mert csak magamat hergelem. Nem érdekel engem többé már ez a politika. Az se fog érdekelni, ha visszajönnek az 50-es évek. Teljes mértékben telibe kulálom innentől kezdve az itteni politikát. Csináljátok, amit akartok! Majd én is azt teszem, amit én akarok. Ha nem akarok politizálni, akkor nem fogok, mert ez az én egyéni döntésem. Te itt a magas lóról fideszesként mondod, hogy "vegyétek fel a kesztyűt." Veszi a fene, én befejeztem, engem hagyjatok békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!