Összefogásra szavazók, tényleg elhittétek, hogy az ellenzék nem csak a demokrácia látszatának fenntartására van és lehet esélyük?
Már sokszor el lett mondva, le lett írva. Nem hittétek el.
Még mindig sokan nem akarják elhinni és most már az a szóbeszéd, hogy majd a válságba rokkan bele az Orbán-kormány és akkor majd 2026-ban bárki könnyen nyerhet. Dehogy rokkan.
Nem egy jobb rendszer reményét akarom elvenni tőletek, de most már el kellene gondolkozni.
7# jól jegyezd meg, amíg a vidéket nem becsülitek, amíg a vidéki ember MZP után szabadon tanulatlan, buta, megvezetett, stb, addig ez lesz a vége.
Ti ott Budapesten - tisztelet az egyre több kivételnek - azt hiszitek, hogy a seggetekbol kel fel reggelente a nap.... nagy hiba! Miért csak " nálatok" tud nyerni egy Gyurcsány, Jakab, MZP, Karácsony??? El kellene gondolkodni, hogy esetleg nem a szembejövők azok, akik hülye módon szembejonnek....
Az egészségem többet ér. Én lezártnak tekintem ezt a dolgot.
Én vidékiként szavaztam az Ellenzéki Összefogásra, na erre varj gombot! Engem valamiért megtudtak szólítani. De nem csak én szavaztam vidékiként az ellenzékre. Egyszerűen nem vevő a nép a változásra, ennyi.
13# respect!
Én azt fenntartom, ha megnézzük a választási eredményt, hogy érdekes módon elsősorban Budapesten erős az, aki óriásit szokott bukni. Ez tény! És nem először 🤔🤔
"A fejlődésre nincs igény, egy orosz/kínai gyarmat maradunk örökre. Hála a csodás fidesz szavazóknak vidéken.ű2
Hát igen. Bezzeg EU gyarmatnak és USA csicskának mennyivel jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!