Veronika papnő ismeri valak ezt bevált ez nektek? A többi lent!
Kedves 16-os!
Őszintén leírom, amivel foglalkoztunk Veronikával: több, mint 100 levelet váltottunk egymással az elmúlt fél év alatt, MINDIG válaszolt, mindig adott útmutatást és végtelenül higgadt, értelmes, szépen megfogalmazott leveleket kaptam tőle. Úgy gondolom, ez nagyban befolyásolta az én kommunikációm és a hozzáállásom is. Sosem hagyott cserben és ha írnék neki, most sem hagyna. Mi több területtel foglalkoztunk az életemet érintően: tisztítás, oldás, kötés. És sikeresek voltak. Nem egyik napról vagy egyik hétről változtak a dolgok, nekem is türelmesnek kellett lennem, de szépen minden beindult pozitív irányba és ezt ezeknek a szertartásoknak tudom be. Közben én is nagyon sokat változtam és elkezdtem beengedni a jót, nem feszültem rá dolgokra, nem görcsöltem azon, hogy ennek sikerülnie kell. Veronika elmondta, hogy amit csinálunk, az támogatott, bíztam benne és így is lett. A szertartások alatt pozitív dolgokat érzékeltem, így tudtam, hogy Veronika valóban dolgozik az életemen a kért területekre. Én, aki szkeptikus vagyok ezekben a dolgokban, befogadó lettem és ha nem tapasztalatom meg a jó változásokat, azt mondanám, hogy nem használt semmi. De nem ezt tudom leírni. Én bátran ajánlom Veronikát, tiszta szívből!
Én kb. egy éven keresztül álltam vele kapcsolatban, rengeteg levelet váltottunk. Mindig időben visszajelett, megnyugtatott, támogatott. Több szertartást végeztünk együtt. Volt, hogy azt hittem sikeresek a szertartások, mert amit kértem, teljesült. De minden csak egy kis ideig tartott ki. Aztán visszaállt a rossz állapot, sőt, még rosszabb lett minden, mint mikor Veronikához fordultam. Kb 300.000Ft-ot utáltam neki át több részletben, már nagyon bánom, mert semmi haszna nem volt. Még rosszabb lett az életem, mint előtte, semmi nem sikerült, amiért együtt "dolgoztunk". Kb fél évig kerestem őt utolsó szertartásunk után, leírtam neki, hogy mennyire nem jöttek össze a dolgok, de innentől kezdve egy levelekre sem válaszolt már. Gondolom, mert érzi, hogy már nem tudná tőlem pénzt kicsalni.
Azt tanácsolom, hogy ne keresd őt. Vagy ha mégis megteszem, az azért legyen, mert kb egy pszichológus jelleggel működik, segít sok lelki dolgokban és a nehéz időszakon túl tudsz vele jutni. 50-60 000-et pszichológusra is elköltesz.
De változást maga a Veronikával való munka nem fog hozni.
Nyugodtan keress privátban ha bővebben érdekel a vele való munka, és a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!