Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki az a Veronika? Es miert...

Ki az a Veronika? Es miert olyan "nepszeru" itt az ezo temakorben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 18:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Jobb, ha nem tudod, ki az...
2013. jan. 4. 18:42
 2/25 anonim ***** válasza:
te vagy az kedves kérdező
2013. jan. 4. 18:45
 3/25 anonim ***** válasza:
41%
Én sokkal híreseb vagyok :D
2013. jan. 4. 19:13
 4/25 anonim válasza:
100%
Mert 404 csaja.
2013. jan. 4. 19:34
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem híres,csak hírhedt.Kb mind annak idején Hitler.Ismeri mindenki,és legalább ugyanennyien utálják is.Amúgy meg egy bedilizett hülye liba.
2013. jan. 4. 19:37
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként valóban ő a kérdező.Valószínűleg minden válaszolónak írt már egy kedves kis üzenetet.De hiába,ő csak ezen a primitív szinten képes kifejezni magát.

Egyébként nem ártana tiszteletet tanulnod,mert egyszer tényleg meg fognak verni.Kár,hogy ilyen idiótává süllyedtél le.

2013. jan. 4. 19:59
 7/25 A kérdező kommentje:

Eskuszom nem En vagyok Veronika...! :)

Csak nem reg kezdtem el latogatni ezt a troll telepet es sokszor "belebotlottam" mar ... :) es sajnos nem hagyta nyugodni a sejtjeimet a tudatlansagom xD

2013. jan. 4. 20:24
 8/25 Dalek Traak ***** válasza:
100%
Waulberg Veronika (ezen a nevén lett a leghírhedtebb) számomra egy érthetetlen személyiségű emberi lény. Már számtalan néven jelen volt az oldalon de mindig ugyanazt teszi, így könnyen fel lehet ismerni. Már én is próbáltam vele beszélni de semmit nem hatott rá.
2013. jan. 4. 20:41
 9/25 anonim ***** válasza:
A f@szt nem te vagy,de már felesleges leplezni.Amúgy sem voltál olyan baromira álcázva.
2013. jan. 4. 20:47
 10/25 A kérdező kommentje:

Istenem -.- magyarazkodjon neked a halal a semmiert xD

Lehet Te vagy az... XD xD

2013. jan. 4. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!