Eddig összesen hány és milyen nevei voltak Waulberg Veronikának?
Figyelt kérdés
#Veronika #Waulberg
2012. dec. 20. 15:21
1/11 anonim válasza:
ő egy reptiod beszivárgó, feladata hogy kiszámolja a széklethányadosunkat!
2/11 anonim válasza:
Az ezo csajra gondolsz? Volt a veccő veronika, most az okos&szép nevet használja. A többire nem emlékszem. :)
3/11 anonim válasza:
Anorexiás Annunaki, volt valami Csilla is, többre én se emlékszem.
6/11 anonim válasza:
Hülyék vagytok.
Csiribú Csilla = Veccő Veronika = Abraca Amanda.
Waulberg Veronika = Fauperfitz Clothild = Súr = Feibert Katalin = Kis Coffos = Szép okos kislány, vagy mi, meg ilyenek, 2 embernek köze nincs egymáshoz.
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy 404 is ő volt, meg diator is
8/11 anonim válasza:
6-os válaszoló tényleg lehülyézett minket, mert nem tudjuk veronika melyik neveket használja? xD Bocs, de ez nincs benne nálam az alapműveltségben. xD Idióta. xD
10/11 anonim válasza:
ha vona rá lehetőség akkor én leleplezném az ilyen hires személyeket itt az ezótéria témakőrben ! nagyon kiváncsi vagyok kik ők valojában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!