Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valo-világ Veronikának van...

Valo-világ Veronikának van egy nyuszis szőrös sapkája! Hol lehet ilyen sapkát venni Budapesten?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 07:06
 1/9 anonim válasza:
Nekem és a barátnőmnek is van... Én Lengyelországból hoztam őket..ott nagyon sok volt és ez két éve volt..ennyire le van maradva MO.... Ott a piacon vettem a sapikat és 3ezer volt..szerintem itthon is a piacon árulják de tuti van nagy áruházakban is..de szerintem itthon 5 ezer alatt nem kapsz ilyet...:/
2012. jan. 26. 01:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!
2012. jan. 28. 08:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék ilyen sapkát :)
2012. jan. 28. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Ha sehol nem talàlsz,se égen se földön,szétnézek itt kint(Anglia).Itt dolgozom a tesómnál.2 éve jöttem ki.DE sajnos csak màjus elején megyünk haza(1hétre).Mi a véleményed?Ha írsz,privàtba létszi./Dodó/
2012. jan. 29. 01:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Köki Terminálban a C&A üzlet előtt van egy árus, én ott láttam. :)
2012. jan. 29. 15:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megnézem mindenképp! :)
2012. jan. 30. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Szio! Lehet későn írok,de itt a Hernád utcába a Keleti pályaudvarnál ahol a meki is van,egy kínai üzletbe találtam ...full ugyanolyan :))
2012. febr. 3. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
2012. febr. 5. 19:09
 9/9 anonim válasza:
Pesten a Denizben lehet ilyen sapkát, de ha felmész a facebookra ott beírod a poppy by beautyt és írsz nekik ők ki is küldik neked postán
2012. márc. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!