Ki az a Veronika? Es miert olyan "nepszeru" itt az ezo temakorben?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 18:30
11/25 x) válasza:
Az egyik legidegesítőbb troll akivel GYK-s pályafutásom során találkoztam... A kedvencem az volt amikor üzenetben anyázott mindenkinek aki nem értett egyet vele. (Meg persze az idióta elméleteit is "szeretni" szoktuk)
És amúgy a hírneve abszolút negatív hírnév. Mint például Kiszel Tünde "hírneve". Nem is tudom melyiküktől kérjek elnézést a hasonlatért...
13/25 A kérdező kommentje:
x)!
koszi mar mindent ertek ...! XD xD
2013. jan. 4. 21:06
14/25 anonim válasza:
Veronka egy paranormális jelenség. Osztódással szaporodik. Ha kitörlik egy kérdését, négyet ír vissza.
15/25 A kérdező kommentje:
:D:DDDDD vegem... x"D.
Tenyleg ennyire beteg? XD
2013. jan. 4. 21:42
17/25 anonim válasza:
Waulberg Veronika, Szenthelyi Árpád és 404 beépített reptoid ügynökök voltak!!
19/25 anonim válasza:
ki küldött nekem üzenetet azal hogy anyám egy k*rva én nem!írtam nektek semmi sértőt vagy igen vagy lehet hogy veronika volt:DD na mindegy.! Akkor is anyám nem k*rva legalábbis nem tudok róla:D
20/25 anonim válasza:
Ó, és mennyi felhasználói fiókja volt már... ott van Waulberg Veronika, Fauper mittoménmi Clothild, Anorexiás Annunaki, Feibert Katalin, Kis Coffos, Szép& okos kislány, ezen a néven jót röhögtem, kicsit túl optimista :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!