Ki az a Veronika?
Figyelt kérdés
Láttam egy jó pár helyen hogy egy bizonyos Veronikát szidnak itt az ezotéria témában, de én nem láttam tőle kérdést, vagy olyat, ahol ő kommentelt! Valaki mondja már el, hogy ki az, esetleg linkelhetnétek is!
Köszi
2013. jan. 5. 21:25
1/9 anonim válasza:
Hivatalos Loú szakértő és reptoid kutató.
3/9 anonim válasza:
A legidegesítőbb élőlény az univerzumban. Sőt, a Multiverzumban is.
4/9 anonim válasza:
Alekosz exe. :D
Itt kettő is volt, melyiket kéred?
5/9 anonim válasza:
Ő Waulberg Kis Coffos Fauperfritz Szép & okos Anorexiás Annunaki Katalin Veronika, az ezotéria topic réme.
6/9 anonim válasza:
Ságvári Endre valami kései utóda lehet. Annak is 32 neve volt. A felsoroltakon kívül volt még pár neve, de megjegyezhetetlen. Legfőbb ismertetőjele, hogy fixa ideája, hogy minket itt érdekel egy-két fos honlap.
9/9 anonim válasza:
Na, nemár, ne csináljatok már hírnevet neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!