Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Veronika papnő ismeri valak...

Veronika papnő ismeri valak ezt bevált ez nektek? A többi lent!

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 27. 23:02
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Szerinted ő megbízható? Vagy tudtok mást ajánlani?
2022. ápr. 27. 23:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Arról lenne szó szerelemes vagyok valakibe de nem viszonozza.
2022. ápr. 27. 23:06
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Árak: Szerelmi kötés 54k, Bevonzás 64k. Ez most komoly? Lehet, hogy én is elindítok egy ilyen bizniszt másodállásban, úgy látom elég jól lehet keresni vele :D Te jó ég! Ilyen árak mellett az lenne a minimum, hogy garanciát vállal, de ezt persze sehol nem látom. Ha ilyenekre akarod pocsékolni a pénzed, senki nem állít meg...
2022. ápr. 28. 00:30
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
Engem gyíkká változtatott. De már elmúlt.
2022. ápr. 28. 05:47
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Semmiképpen nem megbízható. És most még finoman is foglalmaztam.
2022. ápr. 28. 11:35
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
Megéri hozzá elmenni, tapasztalat szerzés céljából, látszik rajta nagy szaktudással rendelkezik.
2022. ápr. 28. 18:46
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Na nézzük. Semmit sem tud istenről, se mágiáról, se az elme működéséről. Azt hiszi képes kommunikálni pl angyalokkal, pedig amikor rákeresek, milyen angyalokkal kommunikált eddig, egy élmét sem látok, max ha kommunikációnak hívjuk azt, amikor egy ember egyoldalúan beszél valamihez.

Teremtő ereje tipikusan hajszállal több, mint egy átlag emberé ezen a bolygón, szóval nem tudom milyen mágiáról beszél, de ezer évig kéne manifesztálja csupán azt, hogy egyik reggel egy bkv járat se késsen.

Na és a kép, amit feltesz. Egy kép, amin belőle semmi sem látszik, csak hogy egy kuhrv@ nagy könyv előtt ül. Tipikusan az emberek megvezetésére specializálódás ez. Nagy könyv = tudás az agymosottak szemében. Mintha lenne könyv, amiben le van írva, amit tudnia kéne.....

Én szeretem, amikor valaki magának ad titulusokat, de úgy hívja magánap papnak, hogy egyházi közegekre utalgat, ami ugye kb ellentéte a spiritualizmusnak.

Remélem röviden ennyi elég.

Az még csak ráadás lesz ha pénzt kér, előre kéri, és mindenkitől kb ugyanannyit kér. Ezek a nevetséges istenkáromlóságok már észre se vevődnek manapság.

2022. ápr. 28. 23:18
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

Hát most látom.

"Árak"

Ha valaki árul, ott nincs isten. Ahol nincs isten, ott nincs mágia se. Ha valaki annyira nem ismeri istent hogy pénzt kér, hogy ismerhetné annyira az elméjét, hogy tudatosan teremtsen akár egy önálló gondolatot, nemhogy amiket kínál/hazudik.

2022. ápr. 28. 23:21
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem kattintok ilyen linkekre. Amúgy nem megalázó valakinek hogy pénz kelljen fizetnie meg mágiákat bevetnie, csak hogy szeressék?
2022. ápr. 29. 11:52
 10/20 anonim válasza:
70%
Szia! Én nemrég “dolgoztam” együtt Veronikával egy kötés kapcsán és végtelenül profi, kedves, mindig válaszol és nagyon ért ahhoz, amit csinál. Nekem most várnom kell a hatásra, de már beindultak dolgok, türelmesnek kell lenni, ez nagyon fontos. Teljes szívből ajánlom őt neked, ha még gondolkozol a segítségén! Megéri és nem kókler csaló, etikus és csak tiszta, angyali segítséggel dolgozik.
2022. szept. 3. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!