Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet rosszul imádkozni a...

Lehet rosszul imádkozni a Sátánhoz?

Figyelt kérdés
Imádkoztam hozza amihez a ,,kérlek szépen"-t használtam de a legjobb barátnőm azt mondta hogy ez nem jó.. Szépen imádkoztam hozza tisztelettel, de szerinte nem így kellett volna. Lehet hozzá ROSSZUL imádkozni?,

2021. máj. 31. 22:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Szólítsd Istennek a Sátánt, hiszen csak ő léteik. Ő az Ur a világban. Kezd egy miatyánkkal.
2021. jún. 1. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
27%

Sátánhoz az imádkozás értelmetlen. Őt nem imádjuk. A létezés a jóságot szereti, te sem szeretsz szenvedni, így a sátánhoz imádkozni is értelmetlen. Ha te szenvedést akarnál azoknak akiket szeretsz, sőt te is szenvedni akarnál, azt akarnád, hogy neked rossz legyen, akkor lenne értelme, de ez egy nagy paradoxon.

Továbbá sátán nem egy személy mint isten. Istennek több olyan rétege is van a létezésében, ami felfogó értelmes entitáshoz hasonlít, de sátán csupán a negatívság szimbóluma, nem egy létező valami.

2021. jún. 4. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!