Lehet rosszul imádkozni a Sátánhoz?
Figyelt kérdés
Imádkoztam hozza amihez a ,,kérlek szépen"-t használtam de a legjobb barátnőm azt mondta hogy ez nem jó.. Szépen imádkoztam hozza tisztelettel, de szerinte nem így kellett volna. Lehet hozzá ROSSZUL imádkozni?,2021. máj. 31. 22:37
1/12 A kérdező kommentje:
Életemben először imádkoztam hozzá,eddig Istenhez szoktam szóval viszonylag új voltam ebben.
2021. máj. 31. 22:39
4/12 anonim válasza:
A Sátán nem kérésekre vagy imákra hallgat,nála az a gyengeség jele.
Mutass be áldozatot.Az ártatlanság az erkölcsiség gyalázását,hogy általad a világ elvesse reményét,hogy isten szereti őket.
Ezután esélyesebb,hogy a Sátán felfigyel rád és megjutalmaz.
6/12 anonim válasza:
Inkább ne csináld, mert valami rossz fog kisülni.
7/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy fognak írni ilyen hozzászólásokat is de őszintén nem érdekel máshol úgysem tudják levezetni a feszültséget szegenykek🥺
2021. jún. 1. 06:58
8/12 anonim válasza:
Sajnos, ha nem jól imádkozol akkor komoly bajba kerülhetsz.A Sátán megsértődik és nem foglalkozik veled, majd az Isten karmaiba kerülsz. Ő majd jól ellátja a bajodat az árulásodért !
9/12 anonim válasza:
Senki sem feszült szerintem, mert nem az ő problémájuk, hogy egy gonosz, ártó lényhez imádkozol. Ebből legfeljebb neked lesz problémád, nem nekik. (Már ha egyáltalán létezik)
10/12 anonim válasza:
Csak ne úgy fejezd be, hogy az Úr áldjon meg a jóságodért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!