Hogyan tudnám az életemet felajánlani Istennek?
21
Rühellem a zsarukat. Bár gondoltam erre is. De egy rendőrnek mennyi esélye lesz arra, hogy túlerővel szemben veszítse az életét, mint egy honvédnek? Számomra az lenne az ideális halál.
23
Akkor én meg miért nem? Még csak el se kaptam. Miért?
Egyébként nem ez a fontos hogy most létezik-e vagy sem. Nem erről szólt a kérdésem. Meg nem is ez a legnagyobb bajom. Nem érdekel. Inkább keresem a módját, hogy hogyan dögöljek meg.
Bármilyen furcsa, de az ember, - én is - sok hiúsággal rendelkezik. Asissi szent Ferenc képes volt ruháit visszaadni szüleinek, és meztelenül elmenni a világba.
Az élet hullámzó. Van olyan év amiben rosszul érezzük magunkat és csoda, hogy jön olyan év amiben sikeresebbek vagyunk. A te siker éved a 36. éved. Addig tarts ki. A saját egyéniséged ott bontakozik ki majd.
25!
Még 5 évet várjak? Ezt honnét veszed? Miféle számmisztika ez? Hogyan jött ki?
Már több, mint másfél éve folyamatosan, megszakítás nélkül nem érzem jól magam. Egyre többször gondolok arra, hogy jó lenne meghalni és véget vetni mindennek. Volt jó pár kísérletem az elmúlt 10 évben, aminek a java a legutóbbi egy évben történt. Egyszerűen nem akart összejönni.
Oké, nem lehet, hogy annak, hogy nem érzed jól magad, és másfél éve már, nem lelki okai vannak?
Hanem fizikai, egészségi. Nem lelki egészség, hanem konkrétan a testi egészséget befolyásoló fennálló állapot.
Mi történt veled másfél éve, vagy mondjuk tudsz-e visszagondolni 2 évre visszamenőleg, nem-e volt műtéted, rosszulléted, mérgezéses gyanú, vegyszerekkel érintkeztél... sok minden lehet.
28!
Fizikailag viszonylag jó állapotban vagyok. Műtétem sosem volt, nem vagyok krónikus beteg, 4 éve voltam utoljára náthás és azóta semmilyen betegségem nem volt. Mérgezés utoljára 7 évvel ezelőtt volt, amikor különböző gyógyszereket keverve nagy mennyiségben nyeltem le. Vegyszerek közül hígítóval szoktam találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!