Mit lehet felajánlani egy démonnak vagy valami más "gonosz" teremtésnek?
Figyelt kérdés
Egy alku alkalmával csak a lelkemet ajánlhatnám vagy lehet testrész is? Vagy esetleg mondjuk a bal szemem megvakulna2015. ápr. 6. 09:14
1/15 anonim válasza:
Egyesek húsvét alkalmával már elég jól tele vannak, mint ahogy a kérdés is bizonyítja.
2/15 anonim válasza:
Attol függ, hogy mit akarsz TE cserébe?
3/15 anonim válasza:
Akár a szüzességedet is felajánlhatod, de akár másét is.
4/15 anonim válasza:
Szia! Elfogadok forintot és eurót is.
-Mephisto
5/15 anonim válasza:
Az alku bármiről szólhat. Halottam már olyanról,hogy pl. az egyházat lejárató dolgokat kellett hirdetni a delikvensnek.
6/15 anonim válasza:
Erzsébet utalványt is elfogad,de legjobban a raffaelloból a mandulát szereti...
7/15 anonim válasza:
6:
xDDDDDDD Ez nagyon nagy! :DDDDDDDDD
8/15 anonim válasza:
Na, vicceket félretéve.
Kérdező, te nem tudod mibe mártod magad bele, persze mindenki a saját maga hibájából tanul.
Én pont most akarok szabadulni egy démontól, akinek a létezéséről idáig nem is tudtam. Nem írnék többet....
Csak nehogy másra vidd azt a démont....
9/15 Missi_Key válasza:
kérdezd meg tőle...sztem sok más dolog is jobban jöhet valakinek mint a gagyi lelked...
10/15 anonim válasza:
Azt ajánlasz fel, amit csak akarsz!
Az már más kérdés, hogy kell-e neki, vagy lealacsonyítónak tartja ajánlatod és ezért jól kib... veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!