Gonosz lény van, de az nem kap el és ránt hátra a sötétben.
Nyugi! :) Sőt felkiáltójel nélkül NYUGI. :DDD
2014. dec. 25. 13:42
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig sokszor olyan rossz érzésem támad mint ha valami gonosz lenne körülötem és sokszor nagyon félek.
2014. dec. 25. 13:46
4/10 anonim válasza:
és azután, h hátrarántott, mi történik, mit csinál(tok)?
2014. dec. 25. 14:06
5/10 Legoman válasza:
Az lehet, de nem fog hátrarántani. Meg, ha gonosz lenne nálad, akkor a szobában se tudnál megmaradni.
2014. dec. 25. 14:07
6/10 anonim válasza:
Az érzéseid nem csalnak, de lehet a sötéttől való félelmedből fakad. Ha nem, akkor egy szentelt gyertyát néha gyújts meg otthon.
2014. dec. 25. 14:53
7/10 anonim válasza:
Nyugi,nem fog semmilyen lény hátrarántani.:D
Csak félsz a sötétben,és azért képzelsz be ilyeneket.
Én is voltam már így.Nekem az bejött,hogy nem foglalkoztam a dologgal,próbáltam másra terelni a gondolataimat.És segített,azóta nem szoktam érezni,csak nagyon nyomasztó álmok után.
2014. dec. 27. 17:07
8/10 anonim válasza:
Vannak gonosz lények, sokszor egyszerű rossz lelkek, de előfordulhat, hogy egy démon áll a rosszaságok mögött. Nagyon ritka, hogy feljönnek és képesek ,,ártani", de előfordulhat. Javaslom a szentelt gyertyát, ha pár napig fent bírod tartani az égetését és csak egy egyszerű szellemről van szó, akkor bizonyosan el tudod vele zavarni. Ha annál több, akkor kevesebb rá az esély, de úgyis megfogod tudni, ha nem jön be.
2014. dec. 27. 18:37
9/10 anonim válasza:
Persze. Ártó szellemek, démonok. Mindez létezik. Figyelem, istenhívő, kötözködő szent fazekak: a gonosz létezését a Biblia is leírja, úgyhogy ne szóljatok közbe.
Na, de térjünk vissza az előbbi témára. Gonosz lények ugyanúgy léteznek, mint jók. Ahogy vanna angyalok, úgy vannak ártó szellemek is. De éppen ezért nagyon veszélyes a szellemekkel való játék. A buta, naiv fiatalok úgy gondolják, jó buli lesz szellemet idézni, szeánszot tartani. Fenét. Veszélyes! Mert gonosz démonok léteznek, és áldozatra várnak.
2015. jan. 6. 19:21
10/10 Miss Nobody válasza:
Nos...démonok mindig voltak, vannak, lesznek...nem tudsz ellenük mit csinálni...de nem hiszem, hogy hátrarántanának :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!