Hogyan tudnám az életemet felajánlani Istennek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék tovább élni, akkor már felajánlanám neki az életemet.2021. máj. 1. 22:35
11/33 A kérdező kommentje:
10!
Ez egy ócska, katolikus dogma.
2021. máj. 2. 07:55
12/33 anonim válasza:
Kapd el a covidot. Ha szerencséd van nem éled túl.
13/33 A kérdező kommentje:
12!
Sajnos az kamu. Próbáltam magam megfertőzni olyannal, aki állítólag elkapta és semmi nem lett belőle. Elvileg legalább 10-szer kellett volna meghalnom és még csak semmi tünete sem volt.
2021. máj. 2. 08:00
14/33 Grimfox válasza:
Akkor meg milyen istenről beszélsz, akinek fel akarod ajánlani az életed? Melyik más vallásban van olyan isten, aki elvenné az életedet áldozatként? Mindegy melyik vallás melyik istenéről beszélünk, a korábbiakban elmondottak nem fognak változni. Ha pedig vallásoktól mentes, letisztult istenképet képzelsz magad elé, akkor hatványozottan igaz, hogy nem tudod neki felajánlani az életed. Sem semmi mást, ami a földön, vagy azon túl található.
15/33 anonim válasza:
Nem kamu a covid. Én voltam az nemrég és majdnem kórházba kerültem. Egyik 30 körüli egészséges ismerős belehalt. Lutri, hogy kiből mit vált ki.
16/33 anonim válasza:
13 ápolónak kellett volna menned...
17/33 A kérdező kommentje:
16!
Nem ápolónak. Honvédnek.
2021. máj. 2. 08:11
18/33 A kérdező kommentje:
15! Nem egy garancia semmire se. Még a halálhoz se.
2021. máj. 2. 08:12
19/33 anonim válasza:
17 az is egy szép hivatás. És mi tart vissza?
20/33 A kérdező kommentje:
19
Nem felelek meg a követelménynek.
Pedig úgy könnyebb lenne szerezni egy pisztolyt és egy nekem szánt töltényt.
2021. máj. 2. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!