Hogyan tudnám az életemet felajánlani Istennek?
Úgy, hogy Istennek tetsző életet élsz és neki szenteled! Pl. Önfeláldozás, lemondás világi dolgokról, egyszerűség, önzetlenség és embertársaid szüntelen segítése, törekvés a jóra, jó cselekedetekre és főleg: szeretetre.
Napfivér, holdnővér c. Franco Zefirelli filmet ehhez nagyon ajánlom megtekintésre!
Akkor máshogy kérdezem. Hogyan tudom úgy felajánlani az életemet neki, hogy el is vegye azt? Úgy, hogy visszaszólítson magához és visszavegye. Rávenni, hogy lesújtsom rám úgy, hogy belehaljak.
Egyébként nem vagyok kamasz. 30 felett vagyok és megelégeltem az életet. Megtapasztaltam, nem jött be és elég volt. Legszívesebben fejbelőném magam, de nem tudok pisztolyhoz jutni. Megmérgezni se tudom magam, mert nem tudok a megfelelő matériákhoz hozzájutni. Egyszerűen csak véget akarok vetni az egésznek.
Megelégelted azt az életet amit most élsz, és váltani szeretnél.
Ez mondjuk egy elég éles váltás, de ahány ember annyi szokás.
Szóval Isten adta, Isten elvette, van ez a mondás.
Nem gondolod, hogy még nincs itt az ideje, ha eddig még nem szólított el? A zsákutcából 3 kiút van: vissza, felfele, lefele.
Te felfele szeretnél elindulni ha jól értem?
Lehetek kíváncsi, megmondanád légy szíves, miért nem vagy boldog?
Milyen elvárásod nem teljesült az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!