Szerelmi kötést hogy lehet csinálni?
Én angolul keresnék rá a leírásra mert amiket itt végignéztem googleban elég hiteltelenek nekem.
Ki nevezi úgy magát hogy xy boszi?
Milyen elcsépelt már az hogy valaki boszinak nevezi magát?
Egyébként én nem zárom ki az ilyen dolgok létezhetőségét de szerintem nem az ilyen "boszik" meg "mestermágusok" dilettáns baromságai között kellene keresni ennek a kulcsát.
51, ja hát igen, valami módszer biztos van. Leírni a nevét füzetbe piros tollal,majd leönteni piros gyertyaviasszal és csodálkozni, hogy jé eltűnt a neve :D Volt egy ilyen kérdés tegnap, jót nevettem.
Na ilyenekkel van tele az ezo kategória.
"Amúgy nyilván azért sem írják le, mert nincs ilyen.
ma 15:51"
Vagy talán azért nem írják le neked, mert több év tapasztalatát, és a megszerzett tudást tanulással, kísérletezéssel egybekötve, nem fogják leírni neked itt 3 pontban...
Erre vannak sok pénzért a magukat a neten hirdető különböző mágusok. Nyilván való hogy köztük is biztos hogy akad néhány svindler, mert azok mindenhol vannak. Én hallottam egy jó mágusról, nade az el is kéri a borsos árat, olyat hogy inkább nem is kértem semmit mert nem tudtam volna megfizetni...
0 kicsinosítod magad, (nem árt ha figyelembe veszed az ízlését)
1. odalépsz és kitárod a szíved
2. randi/találkozó
3. kiderül h mi a helyzet
yandere alternatíva:
1 írsz egy levelet és áttadod
2 randi/találkozó
3. kiderül h mi a helyzet
4.1. sikeres találkozó után elég erős a kötelék, hogy párt alkossatok.
4.2. sikertelen találkozó esetén, csipa könnyelvaló kimosása segít ráébreszteni, hogy még milliónyi szingli/válófélben lévő kiéhezett emberi lény van a világban.
A Szerelmi kötést hívhatnánk a Csábítás Varázslatos Művészetének is.
Ha akarod s vágysz a kiszemelt közelebbi viszonyára, lépj ki és nézz szembe a félelemmel. Azzal ami szerint "Nem"et mond, vagy a "csak barát" kártyát használja.
a otthon ülök gyújtok gyertyát. és manifesztálokkal segíthet a siker elérésében, de nem fogja helyetted elvégezni azt, akkor is ki kell bújnod a sötét önbizalom hiánytól megtelt kuckóból a napfényben és virágillatban túlcsorduló rétre a Szabad levegőre. mindaddig a szerelem hazug, hiú ábránd, egy áhitat egy messze múló remény. Ha valóban szerelem az amit érzel ragadd meg gyorsan e remény aranyfényű sugarát és lépj ki a nyitott ajtójú kalitkán, mert a sültgalambra aztán várhatsz, a világ végéig vagy tovább!
Íme lépésekre bontva, a gyermeki depike, ha zavar van rá segítség. De az ilyen dolgokban a nyitottság a fontosabb és annak a varázslatos szépségének a megélése, nem pedig a csendben egyedül kuruzslás, hogy egyszer, majd, talán, valamikor, remélhetőleg, valahogy, jobb lehet.
Saját tapasztalat egy kis mottó: "jó lesz! Menni fog!" "Megy az!" és iszonyat sok mosoly. Gyenge depire ami részben visszahúzódóvá tesz, az ellen nekem bejött. Látod mennyire.....
"/56 anonim ***** válasza:
0 kicsinosítod magad, (nem árt ha figyelembe veszed az ízlését)"
Nem akarok kötekedni, elnézést... De! Már itt rosszul kezdődik szerény véleményem szerint a dolog...
"(Nem árt ha figyelembe veszed az ízlését)."
Erre gondolok!
Ez marhaság! Én azt tanácsolom légy ÖNMAGAD! Ne akarjon úgy kinézni ahogy mások elvárják, vagy másoknak az ízlése szerint. Legyen önmaga. Legyen saját stílusa, ne a pasi ízlésének megfelelően öltözködjön...
Az már régen rossz... Csak adja önmagát és legyen saját stílusa.
nemtudom, én önmagam vagyok. Hosszú hajú metált kedvelő figura. Ahogy elkezdtem vonzódni egy ennek a holt ellentétje stílusú leányzóhoz felnyírtam a hajam, lágyabb stílust IS elkezdtem hallgatni (mondjuk annál nem nehéz) :P
Én én maradtam, de valamilyen módon az erősödő vonzalom és az köztünk folyó beszélgetések során elkezdett kialakulni egy kötelék. Azaz egy oda vissza a másik igényeit is figyelembe vevő pozitív kapcsolat. Majd találkozgatás/randigatás stb.
De ez amúgyis alap, ha szigorúan veszem ő is változott, ennek a kötődésnek a hatására de ő is ő maradt.
A 0 nálam emiatt 0 ha szerelemről szimpátiáról van szó, ha csak az egyik féltől is jön ez a vonzalom, akkor instant testi reflexként elkezdi másolni a gesztusokat, beszédstílusokat, szófordulatokat...és ez nem csak párkapcsolat hanem barátságok kialakulásosánál is megfigyelhető kopp ugyan az, csak más végkifejlettel. azaz mondhatnám hogy a Nulla az alap kapcsolatépítés, az érdeklődés kimutatásának az első lépése.
"kicsinosítod magad" avagy "érezd jól magad a bőrödben"! feltételezem ez is egy kulcsprobléma, az önbizalom hiány. Ha kicsinosítja magát, hogyha a tükörbe néz szépnek lássa magát az egyfajta örömmel, boldogsággal, büszkeséggel tölti el az embert. erre gondotnak (önszuggeszciónak) mondanám, hogy "de jól nézek ki!", ha még tesz is érte akkor "nem azért mondom, de napról napra jobban nézek ki!" (ok, ez kicsit Johnny Bravos+ nárcisz) de 1000x jobb mint szomorúan konstatálni, hogy a tegnapi csirkén több hús volt mint rajtam....
Szóval igen "kicsinosítod magad" azaz odafigyelsz ÖNNMAGADRA. Külsőre és belsőre egyaránt, külsővel javíthatod a belsőt és belsővel fényesítheted a külsőt, külön külön kezelni a kettőt hasztalan. Vagyis javítasz az önértékeléseden
"(Nem árt ha figyelembe veszed az ízlését)." érdeklődésnél már tapasztalni kellet volna a hatásását. Azaz belépsz a kapcsolatépítésbe.
Alapban nagyon röviden önfejlesztést és önértékelést mondanám célnak.
nem tudom miket mantrázik a kérdező, de valószínüleg az a probléma kulcsa.
és azt ezzel tudja javítani s nem egy vörös szalaggal a bejárati elött vagy ehhez hasonló "szerelmi kötéses" praktikákkal.
Remélem jól átadtam hogy hogy értettem a 0-át.
na valami hasonló
https://www.youtube.com/watch?v=UIOR8qHrAJw
ez meg nemtudom tipp?
https://www.youtube.com/watch?v=HH3zmXxMqAo
https://www.youtube.com/watch?v=Zrezl9CAesA
nagyon kerestem forrást, de őszintén meguntam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!