Szerelmi kötést hogy lehet csinálni?
A magyaroknál a Pokolba nincs biztonsági őr :)
Nem kell nekik mert bárki kiakarna törni onnan a többiek mindig visszahúzzák. :)
"látásból ismerjük egymást"
tehát ismeretlenek vagytok egymásnak. azt se tudod, passzolnátok-e. ismeretlen emberhez miért akarnád hozzákötni magad? honnan tudod hogy nem hajlamos pl alkoholizmusra? honnan tudod hogy nem csalna-e? vagy bántalmazna?
"Konkrétan a gyomrom felugrik a nyakamba, és végem"
hány éves vagy?
Geshacsomóval...
Csábítás a legegyszerűbb. A másik fél befolyásolása erősen visszaüt a végén. Feromonra menj rá mit csipáznak alapjában a nemek stb. Azzal pl sokat elérhetetsz.
😂 tudtam...
Ha a szerelem nem szívből jövő akkor sokat ér a szerelmi kötés.
Józan észre hallgatva kicsit túl van fújva.
Alapban a csábításással hálózod be, kötöd magadhoz a leendő partnert. Ennek része az ismerkedés közös emlékek....kell folytatni?
Na ezzel az elméleti szerelmi kötéssel ezeket az igen fontos lépéseket hagyod ki. Enélkül ha be is jön nem tart sokáig... aki ezt az opciót választja, az önző, a maga és nem a pár érdekeit tartja szem előtt...és ezt hívják szerelmemnek? Szerelmi kötésnek? 🤣🤣🤣
Vagy énnekem volt szerencsém, vagy más világba élünk!
Ha nemet kapsz, sírj egyet és lépj tovább... Ilyen ha létezik is, többet árt mint használ.
Nem egyszerűbb leírni hogy hogyan kell?
Aztán már a kérdező felelőssége hogy teszi vagy nem.
Nyilván nem a hátulütői érdeklik,de valószínűsítem hogy ismeri őket.
Én simán ide írnám ha tudnám mi ez.
Hát csak van ilyen ha ennyi kérdés van a témában.
Hogy működik-e az más kérdés.
De biztosan van ezer könyv ami ezt írja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!