Itt tud is valaki szerelmi kötést csinálni, esetleg volt mar ilyenben resze?
Figyelt kérdés
Nem akarok szerelmi kötést mielott tamadnatok csak siman a téma erdekel.Nagyon sok hozzaszolast olvasok ebbe a temaban de tobbnyire mind negativ.2020. jún. 23. 12:39
1/7 anonim válasza:
Igen, te tudsz, ha igényesen és odaadóan fűződ a kiszemelt partnered, talán kialakul... Ezoterikus részéről sajnos én nem tudok semmit, talán valaki más felvilágosít... 21f
2/7 anonim válasza:
HETYERETYE RUTYURUTYU
BÖFÖFÖFÖ
Kész, mekk'ötöttem. (Nem kell megköszönnöd).
3/7 anonim válasza:
Alapjáraton nem hiszek az ilyesmiben. De amióta szakítottam az exemmel egyszerűen nem tudok becsajozni. Ha valakivel elkezdenek kialakulni az érzések az 1-2 nap után lelép és valahogy ilyenkor mindig jön az exem, hogy béküljünk ki. Na, egyszer így mesélte el, hogy ő amúgy szerelmi kötést csinált ránk. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg működhet egy ilyen, de azt tapasztalom, hogy nem tudok tőle elszakadni, pedig már egyáltalán nem érzek semmit iránta. És mindig akkor tűnik fel amikor padlón vagyok. Egy ideje már agyalok azon, hogy lehet el kéne menni valakihez egy oldást csinálni, de mivel nem tudom ezek a dolgok, hogy működnek, működnek-e egyáltalán. Félek, hogy lehúznak egy csomó pénzzel a semmiért, de már tényleg annyira kétségbe vagyok esve, hogy bármit elhiszek már ezzel a szerelmi kötés témával kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
Hidd el létezik,Csak 99% átverés,nekem 1 valaki tudott segíteni és azóta újra boldogok vagyunk
6/7 anonim válasza:
Nem fogom kiirni mert a megélhetési csalók lehúrogják.
7/7 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert! Én csak amatőr vagyok ezekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!