Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést hogy lehet...

Szerelmi kötést hogy lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom, több lesz aki viccet csinál ebből valószínűleg. De ha még is akad, aki segítene, privátban is várom az üzenetét.

2021. ápr. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 11/57 Raechter ***** válasza:
22%
7 es, szivesen meghallgatom a negativ kommentet is, kérlek ird le az ellentmondást és szivesen leirom az én nézőpontom az ellentmondásra :)
2021. ápr. 22. 16:03
 12/57 anonim ***** válasza:
46%

Előző vagyok. Ezek a szerelmi varázslatok csak "ideig óráig" tartanak, és akkor rádöbbensz hogy teljesen felesleges a "varázslat", akinek nem kellesz az úgyis más utakra fog menni, előbb utóbb, bármit is teszel, sajnos nem lehet változtatni az emberen... Persze lehetnek kivételek, de ez az én tapasztalatom...

Ezért írtam hogy ,, varázslat,, nélkül is működnie kell ha két ember valójában szereti egymást, és megbecsül, és ez kölcsönös akkor semmi szükség erre...

2021. ápr. 22. 16:03
 13/57 Raechter ***** válasza:
9%

Vagy is, gondolom még ha nem is szeret, de nem tudna nem rám gondolni stb... Igaz?

erre nem válaszoltam bocsi, igy utólag:

álmodban láttál egy személyt és felébredés után sirni akartál mert nem igaz az álom és nemtudod hogy ki volt a személy.

2021. ápr. 22. 16:05
 14/57 anonim ***** válasza:
51%

ma 16:05

Ez nem az óvoda, esküszöm fogalmam sincs hogy te miről beszélsz...

Kérdezőnek, és másoknak akit érdekel:

Én személy szerint, csináltam ilyesmit, "szerelmi varázslatot", de mi már eleve ismerkedtünk... Szimpatikusak voltunk egymásnak... Irogattunk közösségi oldalon, stb... Ismerkedő szakaszban voltunk a pasival.

Majd egyszer csak "eltűnt" 2-3 hétig köddé vált a pasi. Beleszerettem, ezért kétségbe voltam esve... Csináltam ilyen varázslatos dolgokat :)

Nem telt el egy hónap és visszatért, a pasi. De igazság szerint teljesen felesleges volt, hiába csináltam meg. Akkor azthittem velem van a hiba, és azért tűnt el a pasi hetekig, de nem! Nem velem volt a hiba, hanem vele... Kiderült hogy egy utolsó szélhámos, akinek még saját albérletre sem tellik... Na mindegy... Ettől függetlenül kedvelem, de már nyilván nem érzem azt mint régen, mert egy hazug ember. Ezt azért írtam le mert próbálok rávilágítani arra hogy nem mindig bennünk nőkben van a hiba... Nem!

Olyan szinten megcsináltam a szerelmi mágiát, hogy az álmába sikerült "bemásszak" :-D

Komolyan... Éjjel készítettem a varázslatot, és reggel mikor bekapcsoltam a telefonomat, hajnalban írt vagy 10 üzenetet hogy képzeljem el ő épp most álmodott velem, és annyira jól érezte magát az álmában, csókolóztunk, stb... És most milyen szomorú hogy felébredt 😅😅😅

Szóval sikerült, igen, de nem éri meg, rengeteg energia kell hozzá... Mérlegelni kell.

2021. ápr. 22. 16:17
 15/57 Raechter ***** válasza:
47%

Ez nem az óvoda, esküszöm fogalmam sincs hogy te miről beszélsz...

A kérdező nem irta le milyen kapcsolatba vannak és az utolsó választ csak akkor és nem pontosan kell értelmezni hogyha a lány véképp nem ismeri vagy nincsenek olyan kapcsolatba,

Ezt azért írtam le mert próbálok rávilágítani arra hogy nem mindig bennünk nőkben van a hiba... Nem!

1. Miből gondolod hogy a kérdező lány?

2. Tudod nő vagy, és naiv is ezek szerint. A pasi azért tünt el mert voltak lányok ekikkel forgott az idő alatt és mikor ezek a lányok kiléptek az életéből ő esett kétségbe és lapozgatni kezdett a régiek közt. :) elnézést hogy keményen fogalmaztam!

2021. ápr. 22. 16:25
 16/57 Raechter ***** válasza:
0%
Ja és ezért a pici visszamenésemért az időben 80 ezret kérek! :DDDDDD
2021. ápr. 22. 16:27
 17/57 anonim ***** válasza:

ma 16:25

Biztos vagyok benne hogy nő a kérdező és nem pasi. Ez olyan női megérzés, de majd biztos válaszol még a kérdező és megtudjuk a titkot :-)

Igen sajnos rettenetes naiv vagyok mert mindig magamból indulok ki, alapjában véve jólelkű vagyok, ez a végeztem...

De nem... Nem azért tűnt el, a pasi, hanem más dolgok miatt.

2021. ápr. 22. 16:50
 18/57 anonim ***** válasza:
77%

ma 16:25

Én is azt gondoltam akkor, amikor 2-3 hétre eltűnt a pasi, amit Te! Pont ugyanazt gondoltam. De nem... Nem volt más nőkkel egyáltalán.

Akkor estem kétségbe, és jöttek a szerelmi varázslatok...

Ettől függetlenül tényleg szörnyen naiv vagyok. Ez tény.

2021. ápr. 22. 16:54
 19/57 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, látásból ismerjük egymást. Igazából érdekes, hogy ha látjuk egymást le sem bírjuk venni egymásról a szemünket. Érdekes, hogy olyan, mintha mindig is ismertem volna, és "meg lennék érte őrülve", de fogalmam sincs miért. Soha, de soha nem voltam ilyen, nem is éreztem ilyet, csak egyszerűen muszáj... Na, ez jó őrülten hangzott. De így van, őrülten kell! Igazából pont ez tűnt fel, volt amikor annyira nézett, elfelejtett köszönni is. És mindig a fejembe van... Ez borzalmas, szinte szenvedek.
2021. ápr. 22. 16:56
 20/57 A kérdező kommentje:

Konkrétan a gyomrom felugrik a nyakamba, és végem. Nem csak azért mert hű de jól néz ki, átlagos a fazon. :)

Nem tudom megmagyarázni. Már egy éve ez megy.

2021. ápr. 22. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!