Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést hogy lehet...

Szerelmi kötést hogy lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom, több lesz aki viccet csinál ebből valószínűleg. De ha még is akad, aki segítene, privátban is várom az üzenetét.

2021. ápr. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 31/57 Raechter ***** válasza:
69%

28 Plusz, lehet azért mert azt gondolja: de csúnya..

Pont ez a baj;

Egy nap elment a nyúl a rókához, hogy elkérje a fűnyíróját.

A róka 1 napra lakott, egyre többet agyalt a nyúl hogy vajon kölcsön adja e neki. szinte az összes negativ kimenetelt átgondolta mig 1 pozitivat sem. Mire az ajtójához ért; és bekopogott *

*Ajtó kinyit*

Tudod mit róka?

- B**d meg a fűnyíródat

; aztán hazament. :D ;;

2021. ápr. 22. 17:55
 32/57 anonim ***** válasza:

Tudod ha az első lépést megteszi, és a srác nem elutasitó, akkor onnan már nem nehéz szerelembe esni.

Akkor lenne nagy mutatvány, ha nem is igazán ismerné a lányt és egyszercsak becsengetne hozzá azzal, hogy "szeeetleeeeek"

Na ez lenne a valami.

2021. ápr. 22. 17:56
 33/57 Raechter ***** válasza:
22%
31< aki nem kér pénzt az ezoterikus segítségért mért akarna bárkit is átb***ni? vagy mivel? :D
2021. ápr. 22. 17:56
 34/57 anonim ***** válasza:
Én vagyok akinek sikerült az álom varázslat is... Az mondjuk még ralative egyszerű volt... Ha gondolod írj privát üzenetben, majd leírom hogy csináltam. Ez is ilyen szerelmi varázslat kategória. 100% működött nekem. A pasi vissza jelzett... De mint már írtam, nem sok értelme van ezeknek sajnos, és ideig óráig tart a hatása csak.
2021. ápr. 22. 17:58
 35/57 Raechter ***** válasza:

33* mindenki tudja hogy ez képtelenség.

Tudod ha az első lépést megteszi, és a srác nem elutasitó, akkor onnan már nem nehéz szerelembe esni.

Még mindig nem esett le neked :D

2021. ápr. 22. 17:58
 36/57 anonim ***** válasza:
71%
Én ingyen vállalok szexuális vonzalmi kötést, de csak miután eljutottak odáig, hogy levetkőznek egymás előtt és felizgulnak egymásra.
2021. ápr. 22. 17:59
 37/57 anonim ***** válasza:
35,, azt a varázslatot szórtad rá, hogy veled álmodjon?
2021. ápr. 22. 18:01
 38/57 anonim ***** válasza:

Fura, hogy itt mindig olyan nők akarnak szerelmi mágiát csinálni akiknek folyik a nyáluk egy férfira. Elárulom ha ezt egy férfi meglátja, hogy ennyire éljenzitek akkor megfog titeket rakni ha tetszik ha tetszik. :D

Nem a mágia miatt sikerült.

Ettől függetlenül a szerelmi kötés létezik, de ha ilyen emberek mint az itt jelenlévők képesek lennének használni akkor élve elásnám magam.

Órákig tart csak a hatása jézus.....

Olyan mintha valaki egy tűzgolyót akarna lőni de helyette csak lenyomja a gyújtót majd azt hiszi az a tűzgolyó.

2021. ápr. 22. 19:06
 39/57 Raechter ***** válasza:
39 működik az na meg a karma is :D
2021. ápr. 22. 19:15
 40/57 anonim ***** válasza:

ma 19:06

Nem órákig tart csak a hatása, én azt írtam:

"Ideig-óráig". Átvitt értelemben!

Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek akik nem tudnak értelmezni valamit. Nem tudod mit jelent az hogy ideig óráig? Az egy szólás... Na most én is mondhatnám uram isten... Ez ciki... 😅

2021. ápr. 22. 19:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!