Szerelmi kötést hogy lehet csinálni?
28 Plusz, lehet azért mert azt gondolja: de csúnya..
Pont ez a baj;
Egy nap elment a nyúl a rókához, hogy elkérje a fűnyíróját.
A róka 1 napra lakott, egyre többet agyalt a nyúl hogy vajon kölcsön adja e neki. szinte az összes negativ kimenetelt átgondolta mig 1 pozitivat sem. Mire az ajtójához ért; és bekopogott *
*Ajtó kinyit*
Tudod mit róka?
- B**d meg a fűnyíródat
; aztán hazament. :D ;;
Tudod ha az első lépést megteszi, és a srác nem elutasitó, akkor onnan már nem nehéz szerelembe esni.
Akkor lenne nagy mutatvány, ha nem is igazán ismerné a lányt és egyszercsak becsengetne hozzá azzal, hogy "szeeetleeeeek"
Na ez lenne a valami.
33* mindenki tudja hogy ez képtelenség.
Tudod ha az első lépést megteszi, és a srác nem elutasitó, akkor onnan már nem nehéz szerelembe esni.
Még mindig nem esett le neked :D
Fura, hogy itt mindig olyan nők akarnak szerelmi mágiát csinálni akiknek folyik a nyáluk egy férfira. Elárulom ha ezt egy férfi meglátja, hogy ennyire éljenzitek akkor megfog titeket rakni ha tetszik ha tetszik. :D
Nem a mágia miatt sikerült.
Ettől függetlenül a szerelmi kötés létezik, de ha ilyen emberek mint az itt jelenlévők képesek lennének használni akkor élve elásnám magam.
Órákig tart csak a hatása jézus.....
Olyan mintha valaki egy tűzgolyót akarna lőni de helyette csak lenyomja a gyújtót majd azt hiszi az a tűzgolyó.
ma 19:06
Nem órákig tart csak a hatása, én azt írtam:
"Ideig-óráig". Átvitt értelemben!
Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek akik nem tudnak értelmezni valamit. Nem tudod mit jelent az hogy ideig óráig? Az egy szólás... Na most én is mondhatnám uram isten... Ez ciki... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!