Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretnék démont idézni....

Szeretnék démont idézni. Hogyan tanulhatom meg?

Figyelt kérdés
Van-e esetleg itt valaki, aki el tudná magyarázni az alapokat?

2021. febr. 19. 21:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
Ejha miért kedves te ki lennél??Gondolom vmi gyk celeb😄de azert furcsa olvasni hogy több vagy mint az átlagember.
2021. febr. 23. 09:25
 22/28 anonim ***** válasza:
35%

RedVixen, már miért lenne lehetetlen?

Pl. hozzám szerintem eljött valami, sokáig azt hittem nem sikerült, mert csak egy hónapra rá lettek furcsa dolgok. De mivel nem is hittem annyira benne nem zártam le a szeánszot csak feladtam. Lehet csak átjárót nyitottam és nem démon jött el hozzám, de valami történt! :D

Persze nem ajánlom, hogy csak úgy, ezzel próbálkozzanak hozzá nem értők! Tanulmányozzák rendesen a dolgokat és úgy tanulják, mint valami létező tantárgyat, ne úgy álljanak hozzá, mint a “csak ássam bele magam nagyjából, aztán csak úgy viccből próbáljuk meg, mert úgy sem fog semmi történni” fiatal hozzáállásommal.

2021. febr. 27. 20:42
 23/28 anonim ***** válasza:
54%

Rendben

Már nála van

nála is volt

Kedves kérdező A démon veled együtt születik és hal :)

Nem te keresed a démont hanem a démon TÉGED!

2021. febr. 28. 00:13
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Szimplán csak beszélned kell hozzájuk, akár hangosan, akár elmében, bár alacsony szinten úgysem fogod meghallani válaszukat.
2021. márc. 2. 01:35
 25/28 anonim ***** válasza:
17%
123,7,Q 47
2021. márc. 6. 00:18
 26/28 anonim válasza:
Ahhoz, hogy démont idézhess először meg kell tanulnod mélyen meditálni, majd szükséged lesz bizonyos eszközökre. A legtöbb kommentelő azt hiszi, hogy a démonok ártalmas lények,pedig ez egyáltalán nem igaz. olvasd el ezt az oldalt és minden kérdésedre választ fogsz találni: [link]
2021. ápr. 4. 16:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Boldog húsvétot
2021. ápr. 5. 02:03
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Az angyal és a démon nem külön faj, hanem egy és ugyan az! Az angyalokat csak azoknak hívják akik YHWH-hoz csatlakoztak. És minden Démon isten és belőlük mint egy csoport alakult meg az Angyal..... Ami Jhwh küldöttét jelenti.

Démonokkal érdemesebb foglalkozni, tanítanak. Ha elolvasod Énok könyvét azt látod, hogy Azazel tanította az embert. Ha elolvasod a Bibliát láthatod, hogy YHWH elakarta zárni a tudást az embertől, ez nem sikerült neki, ezért elzárta az örökéletet..... És utána a Héberek és YHWH angyalai lemészároltak mindenkit, akik más istenben hittek...... Ők gyilkosok.... Míg a démonok tanítók!

2021. okt. 26. 21:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!