Szeretnék démont idézni. Hogyan tanulhatom meg?
RedVixen, már miért lenne lehetetlen?
Pl. hozzám szerintem eljött valami, sokáig azt hittem nem sikerült, mert csak egy hónapra rá lettek furcsa dolgok. De mivel nem is hittem annyira benne nem zártam le a szeánszot csak feladtam. Lehet csak átjárót nyitottam és nem démon jött el hozzám, de valami történt! :D
Persze nem ajánlom, hogy csak úgy, ezzel próbálkozzanak hozzá nem értők! Tanulmányozzák rendesen a dolgokat és úgy tanulják, mint valami létező tantárgyat, ne úgy álljanak hozzá, mint a “csak ássam bele magam nagyjából, aztán csak úgy viccből próbáljuk meg, mert úgy sem fog semmi történni” fiatal hozzáállásommal.
Rendben
Már nála van
nála is volt
Kedves kérdező A démon veled együtt születik és hal :)
Nem te keresed a démont hanem a démon TÉGED!
Az angyal és a démon nem külön faj, hanem egy és ugyan az! Az angyalokat csak azoknak hívják akik YHWH-hoz csatlakoztak. És minden Démon isten és belőlük mint egy csoport alakult meg az Angyal..... Ami Jhwh küldöttét jelenti.
Démonokkal érdemesebb foglalkozni, tanítanak. Ha elolvasod Énok könyvét azt látod, hogy Azazel tanította az embert. Ha elolvasod a Bibliát láthatod, hogy YHWH elakarta zárni a tudást az embertől, ez nem sikerült neki, ezért elzárta az örökéletet..... És utána a Héberek és YHWH angyalai lemészároltak mindenkit, akik más istenben hittek...... Ők gyilkosok.... Míg a démonok tanítók!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!