Mit értesz démon alatt? Sokan sokfélét értenek alatta, és nem is világos a cél.
2021. febr. 19. 23:07
12/28 anonim válasza:
Én meg szeretnék egyet elküldeni a B francba
2021. febr. 20. 00:41
13/28 anonim válasza:
7hetedik, add kölcsön akkor a tiédet a kérdezőnek.
..de azért világosíts rajta valamennyit elötte.
2021. febr. 20. 07:44
14/28 anonim válasza:
Én egyet nem értek,ha annyira biztosak vagytok benne hogy démon van melletettek,megidéztétek,látod hallod.Akkor ugye hiszel benne,egyértelműen tudod hogy létezik isten,sátán,angyalok minden.Ez ugye akkor adja magát.És ilyenkor gyakorira jöttök tanácsot kérni,nem-e a helyi templom lenne a megoldás??Mert ugye a pap nyilván többet tud segíteni mint az ezos 15éves tini Kittike.De lehet én gondolkodom hülyén,bocs érte.
2021. febr. 20. 07:59
15/28 anonim válasza:
Túl sok a mentálisan beteg ember itt a gyakorin. Vagy csak egy-két ember írja ki ezeket a kérdéseket nonstop?
2021. febr. 20. 08:07
16/28 anonim válasza:
Sok pap küzd a saját démonával, nem tudom mit tehetne.
Nekem szerintem nem jutna eszembe hogy templomba menjek hozzájuk segítséget kérni, se a megértés, se a tudás nem áll rendelkezésükre hozzá, de ez persze csak az én személyes véleményem.
Az "átlagembereknek" - és ebbe semmi lealacsonyítót ne értsetek bele-, nincs dolga a démonokkal. Nem fogja látni, hallani, érzékelni.
2021. febr. 20. 08:09
17/28 anonim válasza:
én gyakran idézek
fontos az idéző jel, ha idézni akarsz. a démont tartsd az idézőjel közepén szóval easybe 200iq-val kb így...
"démon"
bár én gyakran idézek
itt az idézés úgy megy hogy #(xy) "(bla bla bla)" (saját szöveg)
és megjelenik....
Pl: #10 "Nekem egyszer sikerült, azóta is itt van körülöttem." Hogyhogy, nincs feloldó liturgia? vagy nem fejezte be a feladatot? Más nem jut most eszembe... Amúgy komolyabban, miért idézted meg anno és milyen démon?
cserebogár fent az égen holdsugárnak szalutál legyen piros v ***********
igaz az a szín ami nem nekem hanem nektek jutott most az elmétekben
aki kitalálja a szint küldök neki egy karton sört
2021. febr. 21. 01:02
20/28 anonim válasza:
Sehogy. A démonok nagyon maguknak valóak. Ha nekem se sikerült még csak felkeltenem se a fogyelmüket, akkor egy átlag embernek a konkrét odahívás lehetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!