Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valki segitene 😭 el hagyot...

Erika jonás kérdése:

Valki segitene 😭 el hagyot a párom 2 kis gyereket nevelek nagyon szeretem a párom szerelem kőtést vagy valmi bűbályt mondana valki nagyon szépen meg köszöném ??????

Figyelt kérdés

ma 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Imádkozz inkább. Jobban jársz.
ma 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Én inkább egy helyesírási szótárt javasolnék...
ma 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Mi lenne ha most a két kisgyerekeddel és a potenciális túlélési stratégiákkal foglalkoznál?

Dolgozol? Támogat titeket? Felügyeleti jogot rendezni kellene, mielőtt abból lesz a probléma... Gyerektartás?

B terv, ha beteg lesz valamelyik gyerek, és nem tudsz dolgozni menni?

Gondolod, hogy csiribú-csiribá lesz ennivaló az asztalon?

ma 15:31
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Valahogy nem csodálkozom, hogy bírta idáig?
ma 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Persze lehet nevetni a kérdésen, mert valahol mégis csak vicces, de azért elég fasznak kell lenni ahhoz, hogy a válaszokban is itt poénkodjon valaki.

Miért kell belerúgni abba, aki a földön van már amúgy is?

Az egyetlen használható válasz az a 3-as eddig.

ma 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
És ha a kérdező egy olyan ember aki buta mint a föld és a párja már nem bírta elviselni a sok ezo szarságot?
ma 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

Akkor te érett felnőtt módjára figyelmen kívül hagyod, és nem ereszkedsz le egy ilyen szintre.

De nyilván nem bírjátok ki, muszáj a másikon kitölteni a frusztrációt

ma 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Miért kellene automatikusan a kérdező pártjára állni, a másik fél véleményének ismerete nélkül? Majd én belenézek a varázsgömbbe, ott a pár:

- A párom mindenféle hülyeségekben hisz, szerelmi kötés és hasonló őrültségeket talál ki. Állandó féltékenységével módszeresen üldöz, kicsinál, nem bírom tovább. A helyesírása pedig kiborító, csak emiatt is már régen ott akartam hagyni.

ma 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ez kell, vannak akik ilyennel foglalkoznak, wicca papnők például. A neten találsz.
ma 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak reménykedem hogy egy troll kérdezett és ez nem komoly... bűbáLY
ma 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!