Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá a lányra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá a lányra?

Figyelt kérdés

Facebookon nagyon megtetszett egy lány a volt sulimból, rá szeretnék írni mivel már nem járok suliba.

Csak nem tudom hogy mit írjak neki. Szerintetek melyik a jobb?

2020. aug. 26. 23:59
A kérdező szavazást indított:
"Szia lenne kedved beszélgetni?"
"Szia lenne kedved ismerkedni?"
Egyéb leírom
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki hogy szimpatikusnak találod, és szívesen beszélgetnél, ismerkednél vele. Legyen benne mindenképp hogy ismerkednél, mert én pl olyan emberrel is elbeszélgetek, akivel nem akarok ilyen szinten ismerkedni, nehogy félreértés legyen belőle.
2020. aug. 27. 00:39
 2/7 anonim válasza:
14%

-Szevasz te k.rva b.sszunk?

-A rak kieszi anyadnak a szemet de jol nezel ki bassz.lak halalra!

-szereted a nyers patkányt a kertem vegeben van egy frissen asott dogkut😉

-bullkeszre toppon vagy!

Meg ha kellenek akk irj batran

2020. aug. 27. 02:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán írj rá, hogy mi újság van vele hogy van kezdetek el beszélgetni és mikor úgy érzed kérdez rá nincs e kedve talizni és majd alakulnak a dolgok :)
2020. aug. 27. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Semmiféleképpen ne vallj neki szerelmet.
2020. aug. 27. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyílván nem azzal akarom kezdeni hogy szerelmet vallok de azért unalmas sem szeretnék lenni.
2020. aug. 27. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el fagyizni vagy ha van a városotokban ilyen, urban gozni. Ez arról szól hogy a városban rejtvényeket kell megoldani. Ha többen összeálltok nem olyan drága. Közben pedig tudsz beszélni a lánnyal a valóságban, már ha eljön, és talán nem tűnsz majd túl nyomolúsnak. Vagy rendezz társasjáték partit, és hívd meg őt is.
2020. aug. 28. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Javasolni tudnám mondjuk a Banget.
2020. aug. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!