Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Elérni hogy hiányozzak neki?

Elérni hogy hiányozzak neki?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel két hónapig ismerkedtem és én el tudnám vele képzelni a jövőmet,ő azt mondja tökéletes vagyok de nem tud belémszeretni.

Létezik valami mágia,vagy bármi amit itthon el tudok végezni és hiányzom neki legalább?

Tudom,megőrültem..de nekem rossz nélküle és nem tudom elengedni😞

2021. jan. 9. 22:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
xdddd mágia, az vagy te
2021. jan. 9. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Legyen benned inkább annyi méltóság, hogy elfogadod és tovább állsz. Hidd el jön másik, ha még most nem is érzed úgy. Minél jobban erőlteted magad rá, húznáf hozzád, annál jobban taszítod el magadtól. Hidd el, hogy így van, bármiféle rossz indulat nélkül.
2021. jan. 9. 23:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
És ha már ezo téma, annyit tudok tanácsolni, hogy bízz a sorsban. Ha még dolgotok lesz egymással, megint egymásra találtok majd. Lehet még most nincs itt az ideje hogy együtt legyetek. De az is lehet, hogy jobbat tartogat számodra.
2021. jan. 9. 23:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én arra tippelek, hogy jobbat tartogat neked az élet.

Ő azért lépett ki, hogy a megfelelő személy be tudjon lépni az életedbe.

2021. jan. 10. 00:21
 15/17 anonim válasza:

Létezik ilyen Mágia erre.

Szerelmi Kötésnek hívják.de vigyázz vele rosszul is elsülhet.

keress olyan embert aki ezzel foglalkozik,de szerintem ez nem Fair a másikkal szemben.

2021. jan. 10. 00:38
 16/17 anonim ***** válasza:
16os a szerelmi kötés nem az hogy rosszul is elsülhet. MINDIG rosszul sül el, ha nem is tűnik fel azonnal, pár éven belül tönkretesz mindent, hiszen átok.
2021. jan. 10. 08:25
 17/17 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Semmifèle mágiát nem szabad csinálni, mert visszavág! Próbálj termeszetes módszerekkel rá hatni! Legyèl nagyon kedves vele, a kedvessèg sokat jelenthet egy fèrfinak. Próbáld elkènyesztettni, sûssèl neki valami finomságot vagy fôzzèl neki, hivd meg ebèdelni vagy vacsorázni.
2021. jan. 10. 12:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!