Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Elérni hogy hiányozzak neki?

Elérni hogy hiányozzak neki?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel két hónapig ismerkedtem és én el tudnám vele képzelni a jövőmet,ő azt mondja tökéletes vagyok de nem tud belémszeretni.

Létezik valami mágia,vagy bármi amit itthon el tudok végezni és hiányzom neki legalább?

Tudom,megőrültem..de nekem rossz nélküle és nem tudom elengedni😞

2021. jan. 9. 22:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Azt megindokolta, hogy miért nem?
2021. jan. 9. 22:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen,azt mondta hogy nem látja bennem azt a bizonyos pluszt..amitől meg tudna szeretni.
2021. jan. 9. 22:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon általánosító.. nem lehet, hogy amúgy kedves srác és olyan a természete, hogy nem akar megbántani, ezért mondott valami kifogást amibe nem lehet megkapaszkodni..?
2021. jan. 9. 22:46
 4/17 A kérdező kommentje:

Az szerintem nem kifogás,hogy nem akar velem lenni..ez épp elég nagy baj.

Minden működött köztünk,és azt mondta mind külsőre belsőre én jó lennék neki.

Hát ezért nem értem miért hagyott akkor el..nincs más neki,a telefonját is leellenőriztem.

2021. jan. 9. 22:49
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

En is ezt mondtam az exemnek.

Nincs semmi baj se veled, se kulsoleg, sem belsoleg. Igazabol csak nem akartam megbantani, de kibaxottul untam mar.

Ezt a csavot sem erdekled, csak nem akar megbantani.

De igen, kifogas hogy nem akar veled lenni. Mert nem szeret. Ennyi. Fogd fel es engedd el. Ne legyel szanalmas. Es nem, nem teged sajnalunk, hanem a pasit.

2021. jan. 9. 22:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hat ne is gyere tobbet vissza, ha annyi telik toled, hogy valami ezoterikus lofaccal akarsz magadhoz kotozni egy pasit. Begolyoztal?

Ram sajnos kivancsiak a ferfiak nagyon is, valogathatok is ha akarok. De ha nem igy lenne, akkor sem foglalkoznek ilyen baromsagokkal, es csusznek masznek egy ferfi utan.

2021. jan. 9. 23:00
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

Én nem sajnálom a pasit, elég szánalmas az ilyen és szégyelje is magát aki csak azért okoz másban kárt, hogy a saját lelki ismeretét kímélje! Sokkal egyenesebb meg mondani, mint szépíteni a dolgot. Mert ha szépíted ez történik. Velem is megtörtént, nem értettem mi hiányzik belőlem. De ha egyenesen megmondta volna nem lett volna testkép zavarom...

-1. válaszoló

2021. jan. 9. 23:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem olyan bűbájt keresel, ami neked segít kiszeretni belőle?
2021. jan. 9. 23:07
 9/17 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha ilyet csinálsz vele, azzal csak kényelmetlenné teszed az életét, esetleg szenvedést okozol neki, függően a sikerességtől. Szerencsére nem lehet teljesen amatőrként, otthon ilyet összehozni. Gyakorlatilag amit akarsz az egy átok, amit egy olyan emberre akarsz rakni, akit elvileg szeretsz, vagy legalább kedvelsz. A kettő nem annyira fér össze egymással...
2021. jan. 9. 23:16
 10/17 anonim ***** válasza:
2021. jan. 9. 23:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!