Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet az ördögnek eladni...

Hogy lehet az ördögnek eladni a lelkemet?

Figyelt kérdés
Aki azért jön, hogy leírja, hogy ilyen nincs stb. az ne is válaszoljon, abból már láttam eleget. Minden cikk ami erről szól vagy bármilyen információ érdekel

2020. dec. 23. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy hasznos kérdés lehet, milyen a pokol, ahol az ördög és a kárhozottak vannak és lesznek a végítélet után örökké..:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2020. dec. 23. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Érdemesebb volna a helyeset tenni és keményen megdolgozni a dolgokért és a lelkiismeretre, védőangyalra hallgatni.

Aki feladja magát és elutasítja Istent és a jót, aki megváltotta a kereszten is, az nagy eséllyel kárhozatra kerül. Ami örökké tart.

Ugyanakkor ha bármikor megfogadja egy ember, hogy megváltóz és jó ember lesz Isten mindig megbocsát és visszafogadja. Érdemes Szűz Máriát hívni. Az ördög még a nevét sem meri kiejteni. Isten áldjon.

2020. dec. 23. 21:03
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 ja persze:D. Keményen megdolgozni. Amikor egy rohadt munkát nem találok sehol, ha mégis akkor még mielőtt kezdhetnék jön valami csavar, meghal a cégvezető, tönkremegy a cég, vagy csak simán nem is válaszolnak, arra, hogy szeretnék dolgozni. Egyetlen álmomat sem sikerült megvalósítani, ha esetleg van egy barátnőm valami csodának köszönhetően az tart max 2 napig. Egyszerűen semmi de komolyan semmi nem sikerül az életben. isten soha nem állt az én oldalamon szerintem direkt kibsz velem vagy én már nemtudom. Én megdolgoznék keményen a céljaimért, amihez mostmár a munkán keresztül vezetne az út, de ha nem vesznek fel dolgozni se sehova, ha a munkaügyiben se találnak nekem semmilyen munkát úgy nagyon nehéz. Én istenben már nem tudok hinni hogy segítene. Rég nem itt járnék ha velem lenne, és ahhoz, hogy én akár egy középszerű szar életet éljek már ahhoz is elkéne adnom a lelkemet mert ez magamtól nem fog menni hiába próbálok mindent.
2020. dec. 23. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
13as. Nincsenek csodák. Istentelek világba élünk és nem létezik se Isten, se ördög. Ebbe hiába menekülsz bele, egyik helyről a másikra, ugyan oda jutsz.
2020. dec. 23. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Mit akarsz te eladni?Ami nincs?Az ördögnek is csak az a lélek számít amit megronthat,amiben van szeretet,boldogság,remény.A tiédet szerinted elfogadná?
2020. dec. 23. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:
84%

5-ös, ez alatt mit értesz, hogy már kaptál figyelmeztetéseket, hogy nemsokára itt az időd?

Hány éved van még? Szerinted megérte a nagy külföldi ház, meg egy autó, hogy 6 év bulizás után a pokolba kerülj, és onnan ne kapj soha feloldozást?

2020. dec. 23. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom a pech szériát, ami veled történt (bár nyilván egy sajnálom tudom, hogy kevés)

Amikor minden kilátástalan akkor se add fel. Amíg küzdesz és nem adod fel, győztes vagy és a helyes úton jársz.

A lelked eladása viszont egyenlő azzal, hogy az örökkévalóságig egy vesztes maradsz, aki feladta idő előtt és nem küzdötte végig az életét. Gyanítom nem vagy még valami idős, van ideje változni a dolgoknak.

A legtöbb sikeres ember is rohadt mélyről kezdte, csak nem adták fel. Nem tudom mióta keresel munkát; jelen helyzetben tényleg jóval nehezebb, mint általában; de ez sem fog örökké tartani.

A problémáidat a Sátán hosszútávon csak növelni tudja, az ő célja, hogy elbukj.

Meg a barátnőszerzés témája: Szerinted, ha egy normális lány megtudná, hogy eladtad a lelked az ördögnek komolyan tudna venni vagy akarna társának?

Az élet senkinek se habostorta, mindenki hordja a keresztjét. Viszont mindenki kap erőt is Istentől, hogy elbírja.

Tarts ki, ez az egyetlen helyes út!

2020. dec. 23. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:
#7 Köszönöm, hogy megosztottad a történeted. Én tisztelem a döntésed.
2021. nov. 11. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!