Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet az ördögnek eladni...

Hogy lehet az ördögnek eladni a lelkemet?

Figyelt kérdés
Aki azért jön, hogy leírja, hogy ilyen nincs stb. az ne is válaszoljon, abból már láttam eleget. Minden cikk ami erről szól vagy bármilyen információ érdekel

2020. dec. 23. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Adásvételit írsz vele. Fontos, hogy le is pecsételje, különben az egész nem ér semmit.
2020. dec. 23. 19:06
 2/18 Grimfox ***** válasza:
62%
Szerezd meg a teljes, és totális hatalmat a saját lelked fölött, utána érdemes ilyet kérdezni. Amíg a lélek van fent, te lent, addig nincs miről beszélni.
2020. dec. 23. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Elmész egy varázslatos helyre, Los Angelesbe. Ott megkeresel egy szórakozóhelyet, elég híres, így nem lesz nehéz, Lux-nak hívják. Bemész, és keresel egy szexi nagydarab körszakállas afro-amerikait, ő az ördög tesója, majd megmondja merre lóg éppen. Ha megtaláltad ő ránézésre tudni fogja, hogy akarsz valamit, és megkérdezi majd, hogy mi a vágyad.
2020. dec. 23. 19:17
 4/18 anonim válasza:
40%
Ha teljesen fölösleges,értelmetlen,lényegtelen dolgokat kérdezel,ne is számíts értelmes válaszokra.
2020. dec. 23. 19:17
 5/18 anonim ***** válasza:
19%

Én eladtam.

Megkaptam amit kértem,még van pár évem hátra.

Már kaptam figyelmeztetéseket, hogy nemsokára itt az idő.

Elég fura így elaludni minden este hogy tudod ha a földet itt hagyod mi lesz veled.

De mikor kértem, szükségem volt rá, így azt kértem és megkaptam.

Semennyi pénzért nem vagyok hajlandó elárulni hogy csináltam valójában.

Bár itt egyszer leírtam már, ha megtalálom bemásolom majd neked.Megcsinálni viszont nem segítek, akármit is ígérnél.

2020. dec. 23. 19:20
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha létezik, akkor mit érne annak a lelke aki el akarja adni neki magát? Paradox módon már a gondolattól is hozzá kerülsz fizetség nélkül:D

Valami drágábat kéne adnod ez esetbe ha a logikát nézzük.

2020. dec. 23. 19:23
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező megtaláltam bemásolom ide neked.

De megkérlek ne írjál privát levelet, a többi dolgot amit a gyakorlatban kell csinálni nem fogom elmondani.

Másnak sem.Mivel mindezt önmagamért csináltam.

''Gondolkodtam leírjam vagy ne, de leírom én hogy csináltam.

Rossz körülmények között éltem.Valószínűleg karmikus volt, mert sehogy sem tudtam menekülni a sorsom elől.

Fél évig olvasgattam a témában, de ezt megelőzte hogy előtte párszor láttam ilyet horrorfilmekben is, akkor kezdtem ezen elgondolkodni,hogy működik.

Kiválasztottam a démont, megnéztem milyen tulajdonságokkal bír.

Két legerősebb nap közül a nyári napfordulóhoz eső legközelebbi újhold estéjét választottam.

Előre kinéztem az erdőt, ahova kimegyek, ott volt egy kis tisztás, ott csináltam a rituálét.

Előtte napokkal kimentem füvet kiszedtem, sóval felszórtam hogy a rossz energiákat elnyelje.

Eljött az este.

Kimentem gyalog, már akkor végig fura érzés kísért, bizsergett mindenem, egyszerűen olyan volt, mintha beálltam volna valami kemény szertől.Pedig egész nap böjtöltem, vizet ittam.

Odaértem a tisztásra.

Felrajzoltam a kört, bele a pentagrammát, majd egy papíron ott volt a hívó és elegendő pecsét is.

Gyertyákat leraktam a pentagramma csúcsaihoz, majd meggyújtottam.

Egy tompa hangú kis harangot kellett vinnem, ez jelezte a démonnak az idézés kezdetét.

Megráztam a harangot, nevén szólítottam a démont.

Soha nem felejtem el, ami akkor történt.

Harangszó után egy hatalmas villámdörgés, majd nem messze egy villámlás is volt.

Iszonyatosan tele lett a gatya, de már nem tudtam visszakozni.

Elmondtam az invokáló szöveget, és elégettem a hívó pecsétet is.

Ekkor a semmiből hatalmas szél jött, fákat fújta kegyetlenül,letörtek a faágak.

majd hirtelen csend lett.

Elmémben egy hangos kiáltás volt.

Miért hívtál mond el!

Pulzusom az majdnem akkora volt hogy a szívem megakart állni.

Elmondtam mit akarok, ekkor szintén hallottam hogy 6 évet kapsz az életedből hogy mindezt élvezd!

Elégettem a zárópecsétet, megráztam a harangot, majd elfújtam a gyertyákat.

sóval felszórtam mindent, ahol voltam, az energiákat elnyelje a föld.

örökre megmaradt bennem az a csend amit utána éreztem.

Mentem haza, semmi hang nem jött sehonnan, és már kínos rossz volt a csend, tudtam hogy olyan dolog történt ami nem volt hétköznapi.

Többit nem írom le, mert személyes dolog, de fél év múlva Kanadában voltam, vettem egy saját lakást Torontóban.Van kocsim, nyaralóm.

Még van pár évem, azt kihasználom.

Hogy ki milyen módszerrel próbálja ki, az mindenkinek a magánügye.

Csak ne lepődjön meg senki, mikor meg is történik.''

2020. dec. 23. 19:26
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg nem tudom felfogni, miért akar valaki ilyet csinálni.

"Aki azért jön, hogy leírja, hogy ilyen nincs stb"

Te náluk is komolytalanabb vagy.

2020. dec. 23. 19:55
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
#3 Nee. Pont most néztem Lucifert 😂
2020. dec. 23. 20:24
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Ne add el a lelked neki!!!

Lehet lesz pár szép éved mint #7-nek, de utána esélyed sem lesz a boldog halál utáni életre. (Nem tudom hiszel-e benne, de ha ilyet akarsz csinálni, gyanítom igen)

Gondolom, hogy nagyon nehéz életed lehet, ha ilyeneken gondolkozol. De hidd el nekem, inkább itt a Földön küzdj becsülettel és szenvedj, mint utána. Úgyhogy, a Te érdekedben, NE!!!

2020. dec. 23. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!