Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van az hogy amióta a...

Miért van az hogy amióta a szellemek utasításai szerint élek olyan életem lett amit álmodtam és képzeltem magamnak,mindent megkaptam az élettől?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban fedeztem fel ezt a képességem féltranszba tudtam esni és ilyenkor jöttek belőlem a gondolatok szavak.

elsőnek fel se tűnt csak furcsállottam.

Később olvasgattam róla.

majd elkezdtem ezt komolyabbra venni.

meditációt jógát is tanultam és próbáltam a transzra odafigyelni.

Mindig papírt és tollat raktam magam mellé és mikor jött a transz mire kijöttem belőle ott volt a papíron a szöveg.

Nos ez később konkrét utasításokba ment át amit az elején furcsálltam.

Később párat elkezdtem megcsinálni és az életem megváltozott.

Átlagos ember voltam átlagos meló átlagos élet.

Lett új melóm jobb munkakörülmények olyan főnök mint amesékben kollegák olyanok mintha a haverjaim lennének, meló elég könnyű és elég jól fizet.

Később olcsón tudtam venni egy egész új autót egy ismerősömtől mert pont akkor megszorult anyagilag mikor nekem kocsi kellett.

Házat ingatlan cserével szereztem várostól pár km-re ingatlancserével.

Lakásom szép volt de csak két szoba kis erkéllyel.

Aki keresett lakást belement a felújított házát elcseréljük.

Néha áldozatot kell bemutatnom a szellemeknek de ezt is megvan mikor hogy kérik mindezekért cserébe.

2020. nov. 3. 18:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is volt már ilyen.

Teliholdkor történt, egész éjjel nyugtalan volt az álmom. Sokáig forgolódtam, aztán hirtelen fölébredtem. Tisztán éreztem, hogy ott és akkor, csakis véráldozat útján oldható meg a problémám. Szinte extázisba estem attól a gondolattól, hogy most ölni fogok.

Aztán átgondoltam, és tiszta fejjel, érzelmektől mentesen -mondhatni közönnyel- megmarkoltam a kispárnát és kioltottam az életét.

(egyetlen mozdulattal odavertem annak a rohadt dünnyögő szúnyognak, reggel pedig lemostam a tapétáról a vérfoltot) :D

2020. nov. 26. 10:23
 22/22 anonim ***** válasza:
91%

Te jó ég! Űzd el! Tisztítsd meg magad a negatív, szomorú dolgoktól. Használj védelmeket a lakasban, szobában, magadon, amuletteket, talizmanokat. Esetleg imádkozz is.

Puszi

2021. jan. 8. 06:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!