Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van az hogy amióta a...

Miért van az hogy amióta a szellemek utasításai szerint élek olyan életem lett amit álmodtam és képzeltem magamnak,mindent megkaptam az élettől?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban fedeztem fel ezt a képességem féltranszba tudtam esni és ilyenkor jöttek belőlem a gondolatok szavak.

elsőnek fel se tűnt csak furcsállottam.

Később olvasgattam róla.

majd elkezdtem ezt komolyabbra venni.

meditációt jógát is tanultam és próbáltam a transzra odafigyelni.

Mindig papírt és tollat raktam magam mellé és mikor jött a transz mire kijöttem belőle ott volt a papíron a szöveg.

Nos ez később konkrét utasításokba ment át amit az elején furcsálltam.

Később párat elkezdtem megcsinálni és az életem megváltozott.

Átlagos ember voltam átlagos meló átlagos élet.

Lett új melóm jobb munkakörülmények olyan főnök mint amesékben kollegák olyanok mintha a haverjaim lennének, meló elég könnyű és elég jól fizet.

Később olcsón tudtam venni egy egész új autót egy ismerősömtől mert pont akkor megszorult anyagilag mikor nekem kocsi kellett.

Házat ingatlan cserével szereztem várostól pár km-re ingatlancserével.

Lakásom szép volt de csak két szoba kis erkéllyel.

Aki keresett lakást belement a felújított házát elcseréljük.

Néha áldozatot kell bemutatnom a szellemeknek de ezt is megvan mikor hogy kérik mindezekért cserébe.

2020. nov. 3. 18:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, jósolni tudsz? ☺️
2020. nov. 3. 19:18
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ment.

Mára meggyógyultam.

2020. nov. 3. 19:42
 3/22 anonim ***** válasza:
60%
Hogyan esel transzba?
2020. nov. 3. 20:12
 4/22 anonim ***** válasza:
22%
🤣🤣🤣🤣
2020. nov. 3. 20:20
 5/22 anonim ***** válasza:
"Néha áldozatot kell bemutatnom a szellemeknek" A kérdés hogy milyen áldozatot kell bemutatnod?
2020. nov. 3. 20:29
 6/22 A kérdező kommentje:

Rendesen leírják transzban milyen időszakban vagyis milyen holdállás vagy egyéb bolygóegyüttállásnál milyen napszakban kell áldozatot bemutatni.

Véráldozat általában.

Utána szoktak elég fura dolgok történni körülöttem.

Igazából azért kérdeztem hogy van akinek ilyen az élete?

2020. nov. 3. 20:33
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
gyorsan dokihoz
2020. nov. 3. 20:45
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes entitásokhoz kapcsolódtál. Ha neked ez jó és nem ártasz vele más élőlényeknek, akkor csináld.
2020. nov. 3. 20:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek 8-val, és igen, nagyon kis óvatosan az ismeretlen szellemi lények csatornázásával...a negatívok általában rá akarnak venni dolgokra, és áldozatot kérnek (amire szerintem a legtöbb ilyen lénynek nincs is szüksége, csak el akarnak indítani egy negatív úton, a legkisebbe ellenállású feladatokkal, amit később lassanként lehet nehezíteni, aztán majd eljutsz oda, hogy olyasmit is megteszel amit ma eszedbe nem jutna)

Pozitív lények pedig ilyen anyagi jellegű, vagy mások felett hatalmat, irányítást szerző tanácsokra nem hajlandóak...tőlük csak belső fejlesztési irányokat, magyarázatokat, esetleg technikákat, a világ alapelveire vonatkozó tanításokat kaphatsz...szóval ja, óvatosan.

2020. nov. 3. 21:37
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Pista bácsi megint nem vette be a gyógyszerét!
2020. nov. 3. 21:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!