Hogyan lehet hatékonyan woodoo babát alkalmazni?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem: nem akarok senkit meggyilkolászni, betegséget rápakolni stb. aljasságok. Viszont kellemetlenkedni, azt akarok nagyon valakivel. Pontosan egy éve forr bennem a gondolat, de nem tettem meg, hogy elkészítsem a babát és tegyek is vele valamit. Most viszont szeretnék. Valakinek van esetleg tapasztalata e téren?2010. júl. 29. 13:08
11/28 anonim válasza:
Keress rá a google segítségével Atlantiszi mágia című könyvre. Sok témával kapcsolatos dolgot leír. Például nem feltétlenül kell hozzá bábu ami az illetőt szimbolizálja, elég sőt jobb ha egy fényképet használsz...
12/28 A kérdező kommentje:
Köszi, letöltöttem, elolvasom!
2010. aug. 8. 00:44
13/28 anonim válasza:
Remélem visszafelé sül el és jól megszívod.
14/28 A kérdező kommentje:
Én meg úgy gondolom, hogy a részletek ismerete nélkül senki ne ossza már az észt. Bírom a felesleges okoskodókat.Nulla érvek nélküli üres szóf.ás. Grat!
2010. aug. 8. 16:54
15/28 anonim válasza:
nem értem azokat akik enyire az átkok ellen vannak, ha valaki olyan bánt aki ellen nem tehetsz semmit akor mi mást csinálhatnál? tűröd?..na grat hozzá...
am a woodoo babának is az a lényege hogy higyj benne..
16/28 anonim válasza:
"am a woodoo babának is az a lényege hogy higyj benne.."
és ha épp az nem hisz benne aki ellen irányul? akkor nem hat rá? :D
17/28 anonim válasza:
de, akkor pont hat (sztem, bár én nem szoktam w.babázni, van egyszerűbb mód is..ott nem számít az "áldozat" menyire hisz, de amenyire én tudom a wbaba nagyjából ugyanaz a dolog csak kis segítséggel) a lényeg hogy az átkozó higyjen
18/28 anonim válasza:
16:54
én úgy tapasztaltam,a legtöbb dolog visszajön amit másnak kívánunk,erős érzelmekkel.én pl.ezért nem woodo babáznék,vagy nem kívánnék másnak szándékosan rosszat.dehát próbáld ki.lehet,hogy neked más lesz a tapasztalatod.
19/28 anonim válasza:
ma 08:53
aki nem ért hozzá ne csinálja, de légyszi ilyen b*romságot ne írj hogy visszaüt -.-"
20/28 anonim válasza:
pedig a karma visszaüt...
(nem az előző hozzászóló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!