Istentől lehet kérni, hogy vegye le rólam az átkot? Nagy hiszek Istenben.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de valahol olvastam ilyet, nem tudom hogy egyaltalan létezik e átok, de nagyon ugy nez ki hogy átok van rajtunk.
Hiszünk Istenben, tiszteljük Őt.
2020. jan. 10. 16:26
11/13 anonim válasza:
Onnan ismerheted fel a csalót, hogy pénzt kér. Nekem több ismerősöm is segít néha efféle dolgolban. Elemzés, tanácsadás, áldás, energiamegnyitás, vagy éppen átok levétel, tisztítás, csakrás dolgok. Mivel ezek isteni munkák, nem kérünk pénzt. Pofánk leszakadna ha kérnénk.
12/13 A kérdező kommentje:
11-es igazad lehet..
2020. jan. 11. 12:39
13/13 george1113 válasza:
'Mivek ezek isteni munkák' -pont ezért kérnek pénzt. igen, mivel ezek nem isteni munkák, hanem termélszet feletti, szelemi világ egyenesen a démonoktól, a használójával is elhiteti hogy a dolog angyali, vagy isteni. A démon valakinél együtt működik, van akinél nem. Ahol nem működik az idézés, vagy jóslat, az ördögnek jól jön hogy ne higyenek a létezésében, és akivel együtt működik, az jól tudja hogy mivel áll szemben, csak azt nem, hogy maga az ördöggel. Mivel pénzt kér, az ördög tönti el, hogy aki hozzáfordul, annak ad e képességet, van olyan hogy direkt lejáratja a jóst, egy ügyféllel szemébe, hogy megfossza a pénzétől, mind kettő áldozat rosszul jár. És vannak olyan 'ügyfelek' akiknél felfedi magát, na nem ugy fedi fel, nem mutatkozik be hogy ő kicsoda, hanem egy angyalnak állítja be magát. És hamár teljeseb magává teszi az a jós életét, például abból él, akkor csap le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!