Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Istentől lehet kérni, hogy...

Istentől lehet kérni, hogy vegye le rólam az átkot? Nagy hiszek Istenben.

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de valahol olvastam ilyet, nem tudom hogy egyaltalan létezik e átok, de nagyon ugy nez ki hogy átok van rajtunk.

Hiszünk Istenben, tiszteljük Őt.

2020. jan. 10. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Én is voltam így. Az életem megfeneklett és minden megmozdulásom kudarcra volt ítélve. Sajnos, átok létezik. Én tudok valakit, aki megbízható, nem sarlatán és meg tud szabadítani tőle. Privátban megadom az elérhetőséget, ha érdekel.
2020. jan. 10. 16:29
 2/13 gublug ***** válasza:
10%

Hello.

Isten tokeletes es mindenhato.

Hogy hogy ketsegeid vannak felole?

2020. jan. 10. 16:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Mi már voltunk egyszer és megállapította az illető, hogy atok volt rajtunk, adott számlát is neten is fent van nem hiszem h ilyen kurzsló lenne csak aki csak ki akarja csalni az emberekből a penzt mert azt is megállapította, hogy 5 éves az atok es pont 5 éve vagyunk ilyen szerencsétlenek mindenbe..

Elvileg leszedte az átkot, de minden ugyan olyan kudarc...😞 :(

4/13 A kérdező kommentje:
2-es, nincsenek kétségeim felőle.
 5/13 anonim válasza:
61%
Nagy igazságot fogalmaztak meg az elődeink:Segíts magadon és Isten is megsegít.
2020. jan. 10. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
LeL
2020. jan. 10. 17:01
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Nézd, biztos vagy te abban, hogy Isten ilyen? Hogy hagyná csak úgy rajtatok az átkot? El tudod képzelni a szerető, mindenható Istenről, hogy elnézné ezt a helyzetet?

Mert én nem.

Ezért biztos vagyok benne, hogy nem egy átok az oka, hogy rossz dolgok történnek veletek. Az lehet, hogy pont mindig pechetek volt, de valószínűbb, hogy valamiért rossz helyzetbe kerültetek, és emiatt jobban feltűnnek nektek a rossz dolgok, amik történnek.

Azt javaslom, hogy semmilyen átoklevételre ne költsetek pénzt. Pláne, hogy egyszer már nem működött - tanuljatok ebből. Költsétek tanulásra, különösen nyelvtanulásra vagy szakmai fejlődésre, és egy kis részét arra, hogy másokon segítsetek. Ez fog igazán segíteni rajtatok. Részben esélyetek lesz jobb állásra, részben jobban fogjátok érezni magatokat lelkileg: értékes embernek, aki máson segít.

2020. jan. 10. 17:45
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es, remélem igazad van, én is így gondolom, és tényleg lehet, hogy csak egyik baj hozza a másikat, nincs itt semmiféle átok.
2020. jan. 10. 20:06
 9/13 george1113 ***** válasza:
100%
Csak is Jézus tud megszabadítani!
2020. jan. 10. 21:57
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

Egy illúziót tiszteltek, nem istent. De sebaj, ettől ő még végtelenül megért és imádntiteket.

Ninxs rajtatok semmiféle átok, sőt még kevesebb negatív húzást kaptok dentről, mint egy átlag ember.

Nem. Ez egy valakire nem igaz közületek, de a többiekre igen.

Válaszolva, le tudja szedni, mivel ő minden, minden benne létezik.

Persze nem ő fogja, hanem magasabb entitások, akik még időben léteznek.

Kérjétek az örangyalaitokat, magasabb spirituális védelmezőiteket, segítőiteket, vagy kérjétek az erre leginkább alkalmas létezőt. Akárki is lesz, hallani fogja kéréseiteket.

De ismétlem, ez elmélet, mert nincs rajtatok átok, sőt eddigi létezésetek során sosem volt.

2020. jan. 11. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!