Akkor tegyük rendbe ezt a szerelmi kötés dolgot. Most akkor működik vagy sem? Hagyjuk a csak akkor működik, ha hiszel benne dolgot. Konkrét tapasztalat vkinel?
Na várjunk csak. Egy szóval se mondtam hogy csinaltattam vagy csinaltatni akarok.
A kolléganőm dicsekedett hogy neki sikerült, de szerintem kamuzik...
Bárkinek tapasztalata Cirila boszival kapcsolatban? – című kérdésnél az alábbi található:
Souvenir nevű felhasználó válasza:
Én beszéltem vele pár szót. Mondtam neki hogy mégse csináltatok szerelmi kötést, és nekem annyit írt, hogy majd megutál a pasi és egyszerűen lekur... tt:)))
100 ezreket meg amugysem adnék egy full idegennek...
Nem tudom hogy működik-e de nem akarom kipróbálni. Megpróbáltam bevonzani egy olyan pasit aki ragaszkodó, mandulavágású, sötétbarna szemű göndör hajú... másfél hónapra rá megismerkedtem a sráccal és másfél évig együtt voltunk. Pont olyan volt. Göndör fekete haj, imádnivaló szemek, és borzasztó ragaszkodó... aha. Az anyja viszont utált mint a sz*rt :'D
Azt tudom csak mondani ha jól csinálod, a vonzás működik, főleg ha alacsony igényeket támasztasz vagy kevesebbet fogalmazol meg magadban (akkor gyorsabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!