Szerelmi kotest vegeztem erdekel az eredmenye?
Rengetegen irjak es erdeklodnek ez a tema irant de sehol semmi konkret... na hat most leptem es meglatjuk mi lesz! nagyon sok emberrel beszeltem a temarol es rengeteg szkeptikusba vagy hivobe botlottam sot siker storyba is de az ember akkor tudja meg azbigazat ha azt a sajat bőrén tapasztalja meg.
Tehat... meg fogadtam,hogy 5 egymastol teljesen kulon allo "magust" fogok felkeresni 4 re en talaltam ra es 1 et pedig ajanlottak akinel mar sikerult a kotes.
Neveket nem kozolnék még most... Annyi legyen eleg,hogy elkezdtuk 2 emberrel egyenlore a kozos munkat energia mozgatassal dolgoznak leginkabb szuletesi nev es datum kellett hozza emellett nekem is kell itthoni munkat vegeznem.
En felig szkeptikus felig hivo vagyok de amit teszek azt szivvel teszem! Rengetrg konyvet is olvasok a temarol de sajnos a jobbakat csak angolul talaltam igy nem ajanlanek semmit mert biztosan van aki nem beszeli a nyelvet.
Szoval folyamatosan jelzem es irom ha tortenik valami,hogy rendbe tegyuk ezt a temat vegre.
A téma rendbe van téve, meg van válaszolva, nagyon sokszor, itt az oldalon és máshol is!
Ezzel csak ártasz magadnak és másnak, semmi mást nem érsz el.
A mágiával sem vagy tisztában, mert amit most tettél és tenni szeretnél, az nagyon veszélyes, de sok sikert! A kulimászból jó lesz kimászni. Sok sikert a jövőbeni életeidhez is.
Várom a beszámolót!
Azt majd priviben írd meg, hogy ki volt a mágus akivel sikerült! Köszi!! Nekem senkivel nem sikerült !!!
Na igen itt is jön a sok elrettentő intelem!
Szenvedni fogsz, következő életben vissza üt, csak kárt okozol, szabad akaratot nem tartod tiszteletben stb... haggyuk már ezt!!
Bizonyára ti ezt tapasztaltátok!?
Javasolnám mindenki cselekedjen saját belátása szerint!!
olvastál a gyakori kérdéseken a témáról?
az pont semmit sem ér, mert ostoba vélemények sokasága.
Ne megbízható.
Én se vagyok ebből kivétel.
De segáz, majd ha kopogtatnak a Megtorlók az ajtódon akkor nem leszel ilyen izgatott. Akkor bef---tt leszel.
Neked nem mondták, hogy vannak Megtorlók? bocsika.
Érdekelne az eredmény, csak te sem tudod.
"Csak ha a sakát bőrödön tapasztalod"
Az oké, de ehhez át kell látni egy komplett elmét, vagy éppen kettőt, vagy ebben a bizonyos aspektust, amit a teremtett energiák éltetnek. Amíg az elméd egy bizonyos bölcstelenség alatt van, akkor sem fogod igazán tudni az eredményt, ha kristály tisztán érzékeled az energiákat, amiket megnézel a másik elméhéből, vagy a két emberéből..., amit nem tudsz megtenni.
1#, neked tized annyi sejtelmed nincs erről, mint a kérdezőnek. Ajánlom, ne válaszolj hasonlóan nyílt célú kérdésekre, mint ez, csak azokra, ahol egyértelműen önző, és egyoldalú a kötés. Jelenleg még ezen kívül mem.terjed a te definíciódban a szerelmi kötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!