Rendszeresen azt álmodom, hogy még nem végeztem el az iskolát?
Pedig már évek óta lediplomáztam és dolgozom.
Mégis állandóan az álmodom, hogy még mindig sok van hátra az egyetemből.
Sokszor még az is közbejön, hogy a gimibe kell visszamennem néhány tantárgyat megcsinálnom.
Sajnos nem tudok neked érdemben segíteni,de szóról szóra ugyanez van velem is, legutóbb ma éjjel álmodtam megint egy szigorlattal, de olyan is volt, hogy még középiskolában kellett dolgozatot írnom, közben már családom volt, azt sem tudtam, mi az anyag, nem is részletezem, mert nem rólam van most szó, ugye:)
Annyit még, hogy pár évre ez abbamaradt, amikor picik voltak a gyerekek és itthon voltam velük, de újrakezdődött, amikor már tudtam, hogy pár hónapon belül visszamegyek dolgozni.
valami megfeleléskényszer lehet mögötte szerintem...
A tudatalattidban erős félelem társulhatott ezekhez az emlékekhez, azért jönnek elő újra és újra.
Talán attól féltél anno, hogy az egyetem túl nagy falat lesz számodra, vagy a bukástól tartottál, nem tudom.
Nekem is voltak hasonló jellegű álmaim, de azok inkább a katonasággal voltak kapcsolatban.
Ebből könnyen kitalálható, hogy a sorkatonai szolgálatban eltöltött hónapok nem tartoztak a kedvenceim közé.
Az a legfurább az egészben, hogy álmodban tudod, hogy ezen már túl vagy és nem érted, hogy miért vagy mégis újra abban a régi szituációban. :)
hát nekem anyámék meg a családom nagyon nyomott afelé, hogy stréber legyek és SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍNÖTÖS
sajnos ők azt gondolták, hogy a sikernek ez a módja.
oké, végülis felnőttem, egyetemet is sikerült végig bukdácsolni, és már jól keresek, de szerintem ez nem a leghatékonyabb módja a jó életnek.
de sajnos örülni kell annak , ha az ember kap valamit, ami nem annyira rossz. Az legalább biztonságos.
Én is rengetegszer álmodok újra és újra hasonlót.
Én pl nagyon sokat találom magam fizika dolgozat felett ülve, ami mindig is a mumusom volt, pedig középiskolában csak kettő évig volt fizika. Még is folyamatosan kísért.
Álmomban pedig tényleg tudom, hogy már rég kijártam a sulit, és tényleg nem is szoktam érteni, hogy mit keresek ott.
De épp így sokszor álmodom, hogy szalagavatón vagyok és, hogy elfelejtettem a táncot, pedig nekem a szalagavató az egy nagyon szép emlék, az nem nyomasztott sohasem.
A másik ilyen azok a szavaló/szép kiejtési versenyek. Mindig is jártam, mindig meg is nyertem őket, álmomban viszont sohasem emlékszem a versre-prózára, szép kiejtésnél pedig nem találok könyvet amiből olvashatnék stb.
azt nem az iskolaban tanítják amivel problemam van
az emberekhez nem ertek egyaltalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!