Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mért álmodok rendszeresen a...

Mért álmodok rendszeresen a volt családi házunkkal együtt rendszeresen?

Figyelt kérdés
Szüleimtől eladása előtt kb 1,5 évvel már elköltöztem, mert utáltam azt a házat, most mégis visszajön, rosszul esik, hogy eladták. Mikor megyek a szüleimhez akkor is muszáj látnom azt a házat mert ott megyek el mögötte. közel 10 évet éltem benne, n+1 történet.
2017. ápr. 15. 09:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, 2x írtam a rendszeresen-t.
2017. ápr. 15. 09:47
 2/5 thoomas26 ***** válasza:
A rendszeresen visszatérő álmok rendszerint egy folyamatosan fennálló, megoldásra, feloldódásra váró problémát jeleznek. Ez esetben azt, hogy ugyan utáltad azt a házat, de mégis a lelked mélyén azért kötődsz hozzá sok-sok történeten, eseményen keresztül. Hogy most ez a kötődés pozitív vagy negatív, azt csak te érezheted a legjobban, de kötődsz hozzá, ez tény. S ez jelenik meg újra és újra az álmaidban.
2017. ápr. 15. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:
okés és ettől hogy szabaduljak meg?
2017. ápr. 15. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:
bocs nem 10 hanem 19 évet egyébként, ha kolis időt leszedjük akkor 15.
2017. ápr. 15. 14:02
 5/5 thoomas26 ***** válasza:

Ez nagyon nehéz - legtöbbször.

Ugyanis azt az érzést, mely tudat alatt még mindig odaköt téged, amiért még még mindig foglalkozik a lelked vele, nagyon nehéz felül írni. Nézz mélyen magadba. Miért kötődhet a lelked oda? Mi az, ami miatt nyugtalanít? Hogyan tudnád elfelejteni? Mire kellene a rá való emlékezést a gondolataidban kicserélni? Szóval mondom, ez nem egyszerű. Amíg nem teszed túl magad valamin, ami bánt, vagy amihez kötődsz, vagy amivel problémád van, az álmod rendszeresen fel fogja hozni. Akkor nem, ha már tényleg megoldottad magadban - hisz az álom sosem hazudik, mindig a meztelen igazsággal szembesít.

2017. ápr. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!