Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szexelünk a barátommal, és az elején óvszer nélkül kezdjük, majd közbe veszi fel az óvszert, most már 3. hete késik, végeztem tesztet, negatív lett. Lehet baj? Ma véreztem. Nemtudom menstuáció-e mert ilyen nyálkás és sok.
Figyelt kérdés
Nagyon görcsölök már több napja. Mi lehet?2014. nov. 10. 22:42
1/14 anonim válasza:
Ha erős görcseid vannak akkor szerintem napok kérdése és megjön, de nem ártan ha leírnád, hogy mennyi idős vagy, és rendszeres e vagy csak most késik ennyit.
2/14 A kérdező kommentje:
rendszeres a menstruációm, és 17éves vagyok
attól félünk terhes vagyok, csak a teszt nem mutatja ki, vagy még petefészek gyulladásra és cisztára gyanakszunk
2014. nov. 10. 22:45
3/14 anonim válasza:
miért félidőben veszitek fel az óvszert? az előváladék is tartalmazhat spermiumot.
3 hét alatt már ki kellene mutatnia a tesztnek szerintem.
4/14 A kérdező kommentje:
hát őszintén erre nem tudok válaszolni, szeretjük azzal kezdeni, és a nőgyógyász ismerősünk mondta 10-15percnél még nincs előváladék
2014. nov. 10. 22:47
5/14 A kérdező kommentje:
szeretjük anélkül kezdeni*
2014. nov. 10. 22:49
6/14 anonim válasza:
Ha nem jön meg egy héten belül akkor vegyél tesztet, de mondjuk kettőt és más fajták is legyenek! Lehet, hogy az egyik téved.
7/14 A kérdező kommentje:
holnap is fogok végezni egy tesztet, de akkor ez ami most van vérzés mi lehet?
2014. nov. 10. 22:50
8/14 anonim válasza:
"nincs előváladék"
Nekem már sokszor akkor van ha még csak ruhán keresztül kényeztetjük egymást!!!!!
baromság!
9/14 A kérdező kommentje:
ezt a nőgyógyász mondta..ha terhes lennék gondolom a teszt kimutatná..ha neked ruhán keresztül van akkor 2perces lehetsz
2014. nov. 10. 22:54
10/14 anonim válasza:
sajnos sokan estek már úgy teherbe, hogy épp csak benyomta a srác, és hiába nem belé élvezett, van olyan hogy előváladék, vagy kéjnedvnek is hallottam, ami tartalmazhat spermiumot, de ha azt mondod ez baromság, akkor miért félsz hogy terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!