Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szexelünk a barátommal, és az elején óvszer nélkül kezdjük, majd közbe veszi fel az óvszert, most már 3. hete késik, végeztem tesztet, negatív lett. Lehet baj? Ma véreztem. Nemtudom menstuáció-e mert ilyen nyálkás és sok.
Épeszű nőgyógyász ilyet nem mond.
Ja,ja a teszt kimutatja.2 negatív teszt, 8 hónap múlva megszületett a lányom. Bár mi terveztük,ezért csináltuk a tesztet.
"ha neked ruhán keresztül van akkor 2perces lehetsz"
A Párom nagyon messze van a "2 perces" kategóriától, simán szeretkezünk a sokadik orgazmusomig akár egy órán keresztül, mégis elég hamar van előváladéka.
Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen nőgyógyász volt, aki szerint 10-15 percnél korábban nincs előváladék (ha olvasgatod itt a kérdéseket, képben lehetsz arról, hogy nem kevés nő problémája, hogy a párja 5-10 perc alatt elélvez - gondolom, nekik nem utána jön az előváladék, hanem előtte), és mekkora felelősségtudat volt benne, hogy egy 17 éves lánynak ilyet mondott a védekezés téma kapcsán, de ha egyszer netalán nem kívánt babátok fogan meg így, - mert az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat - gondolom, tisztában vagy vele, hogy nem ez a nőgyógyász ismerősöd fogja megszülni, vagy az abortuszt vállalni helyetted annak minden testi-lelki következményével együtt.
A legjobb barátnőm kislánya így fogant, csak ők 26 évesen, az első meglepetés után már tudtak neki örülni, és megszülethetett, még ha pár évvel korábban is, mint eredetileg tervezték.
"A Párom nagyon messze van a "2 perces" kategóriától, simán szeretkezünk a sokadik orgazmusomig akár egy órán keresztül, mégis elég hamar van előváladéka. "
pontosan ugyanez van nálunk is. (hozzáteszem mekkora szerencse :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!