Fekete esküvő negatív tapasztalatok?
oppsz bocs most látom hogy már páran elsütötték előttem ugyan ezt a poént
amúgy fekete papszentelésen már voltam, nem különbözött a fehértől, de még az ázsiaitól sem
Amikor egy rokonom megtudta..., kicsit megismert engem, elmondta, hogy régen elutazott egy másik országba, mert valami akkori ismerőse ajánlott neki fű alatt egy igazi mágust. Órákon át beszélgettek, mire a mágus elfogadta a felkérést. (Most csak az itteni szójárás miatt hívom mágusnak. A sztoriban senki sem hívott mágusnak senkit sem.)
Azt beszélték meg, hogy arra képes, hogy olyan másfél éven belül kapja vissza, cserébe olyan 32-36 évet fog még élni.
Hónapra pontosan másfél év múlva jöttek össze, és 33 és fél évig élt az emberke.
Az egész kb attól függ, ezt a mágus részletesen elmagyarázta, hogy a rokonom tudja mivel néz szembe, hogy milyen gyakran, tisztán, erősen teremti az adott energiát a mágus, és hogy ez az energia mennyire rezonál együtt a világmindenséggel, avagy a mágus mennyire bölcs/ismeri a világ működését, és persze hogy mit beszéltek meg az emberrel, mivel ez alapján választanak olyan célt, ami kivitelezhető.
Ezt azóta se hozta szóba, csak azért mondta mert muszáj volt valakinek elmondania mit tett. A kapcsolatuk folyamatosan hullámvölgyek sokasága volt, nagyon mély és erős alsó hullámokkal. Azt mondta ezt is elmondta neki a mágus, sőt részletesen beleegyezett a feltételekbe, de nem hitte volna hogy ez lesz. Elmondta, hogy intenzívebbé teszik a fejlődésüket, mivel már nem kéne együtt legyenek, de így megváltoztatja a létezésük folyamának e szakaszát. Mondhatni átpakolják a sorrendet, így nem lesz egészen átlagos, hanem sokkal nehezebb, a kapcsolatuk, egymás mellett élés kivitelezése, s annyival lesz rövidebb az életük, amennyivel "kozmikus" értelemben jobban égetik a gyertyát( ezt is kifejtette kérésre, de a rokonom csak ennyit mondott). A rokon 59, a párja 7 évvel korábban, 57 évesen halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!