Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Unjátok már a szerelmi kötéses...

Unjátok már a szerelmi kötéses kérdéseket? Mert most én is feltennék egyet. Elképzelhető, hogy egy szerelmi kötés 11 hónap után kezd el hatni?

Figyelt kérdés

Férjemre tetettem kötést tavaly szeptemberben, mert 2 éve külföldre ment dolgozni és nem akarta, hogy vele menjek. Sőt, azt mondta, soha nem is szeretné, hogy utána menjek, azt sem tudja, mikor jön vissza, stb.,így évente 4-5-ször találkoztunk csak. Mivel 11 hónapig semmi vátozás nem történt, úgy vettem, hogy a kötés nem sikerült.

Most augusztusban elkezdett arról beszélni, hogy lehet jó lenne, ha utána mennék, de még gondolkodik rajta. Most, októberben már ott tartunk, hogy úgy néz ki, júniusban költözöm. ( Én nem akarok előbb.)

Plusz, míg korábban néha napokig csak annyit beszéltünk, hogy szia, hogy vagy, milyen az idő stb., most naponta többször is felhív, van amikor ötször is ( munkaidőnktől függően persze), és együtt tervezünk órákon keresztül.

Mit gondoltok, mégis hatott a kötés, vagy a véletlen hozta így?

2019. okt. 12. 17:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Véletlen inkább :)
2019. okt. 12. 17:52
 2/22 anonim ***** válasza:
55%
Igen, unjuk, el se olvassuk. Hülyeség az egész. Ha működne: honnan veszed, hogy nem azért alakul az életed úgy, ahogy, mert egy csomó ember meg rád tett kötést a legkülönbözőbb időpontokban? Az, hogy te mikor kire tettél kötést, annyira eltörpül azok mellett, hogy rád kik tettek...
2019. okt. 12. 18:13
 3/22 A kérdező kommentje:
Hidd el 2.,tulajdonképpen nekem is jobb lenne, ha nem a kötés miatt alakulnának jó irányba a dolgaim.
2019. okt. 12. 18:22
 4/22 anonim ***** válasza:
63%

"nekem is jobb lenne, ha nem a kötés miatt alakulnának jó irányba a dolgaim"

Hát nem is amiatt alakulnak jó irányba, az ezer százalék. Csak az a baj, hogy te ezt már nem tudod elhinni, mióta egyáltalán belekezdtél ebbe a hülye ezotériamizériába.

2019. okt. 12. 18:33
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem elképzelhető.

Mert azért fura, hogy azelőtt semmi, most meg hirtelen ennyi..., persze az is lehet, hogy a párodnak csak mostanra lett honvágya vagy hiánya.

2019. okt. 12. 19:34
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Biztos kidobta a szeretője és nincs kedve másikat keresni.
2019. okt. 12. 19:51
 7/22 anonim ***** válasza:
40%
Meg most van ez az új baromság, hogy fekete mise vagy házasság nem is tudom. Szerintem is amúgy dobta a szeretője.
2019. okt. 12. 20:46
 8/22 anonim ***** válasza:
50%

Unjuk.

Mindenki abba hisz amibe akar, de ez egy oltari fhaszsag szerintem... Plusz 1000 meg 1000 hasonlo kerdes van..

2019. okt. 12. 21:54
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Vajon szerelmi kötést csak emberekkel lehet kötni?
2019. okt. 12. 23:36
 10/22 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók, én pusztán arra voltam kíváncsi, hogy 11 hónap után is elkezdhet hatni a dolog, vagy sem.

Ha dobta a szeretője, hát dobta.🤣🤣🤣 Lehet, volt neki. Mondjuk én is voltam kint nála 5 alkalommal,ha volt valakije, jól titkolta.

2019. okt. 13. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!