Unjátok már a szerelmi kötéses kérdéseket? Mert most én is feltennék egyet. Elképzelhető, hogy egy szerelmi kötés 11 hónap után kezd el hatni?
Férjemre tetettem kötést tavaly szeptemberben, mert 2 éve külföldre ment dolgozni és nem akarta, hogy vele menjek. Sőt, azt mondta, soha nem is szeretné, hogy utána menjek, azt sem tudja, mikor jön vissza, stb.,így évente 4-5-ször találkoztunk csak. Mivel 11 hónapig semmi vátozás nem történt, úgy vettem, hogy a kötés nem sikerült.
Most augusztusban elkezdett arról beszélni, hogy lehet jó lenne, ha utána mennék, de még gondolkodik rajta. Most, októberben már ott tartunk, hogy úgy néz ki, júniusban költözöm. ( Én nem akarok előbb.)
Plusz, míg korábban néha napokig csak annyit beszéltünk, hogy szia, hogy vagy, milyen az idő stb., most naponta többször is felhív, van amikor ötször is ( munkaidőnktől függően persze), és együtt tervezünk órákon keresztül.
Mit gondoltok, mégis hatott a kötés, vagy a véletlen hozta így?
"nekem is jobb lenne, ha nem a kötés miatt alakulnának jó irányba a dolgaim"
Hát nem is amiatt alakulnak jó irányba, az ezer százalék. Csak az a baj, hogy te ezt már nem tudod elhinni, mióta egyáltalán belekezdtél ebbe a hülye ezotériamizériába.
Szerintem elképzelhető.
Mert azért fura, hogy azelőtt semmi, most meg hirtelen ennyi..., persze az is lehet, hogy a párodnak csak mostanra lett honvágya vagy hiánya.
Unjuk.
Mindenki abba hisz amibe akar, de ez egy oltari fhaszsag szerintem... Plusz 1000 meg 1000 hasonlo kerdes van..
Kedves válaszolók, én pusztán arra voltam kíváncsi, hogy 11 hónap után is elkezdhet hatni a dolog, vagy sem.
Ha dobta a szeretője, hát dobta.🤣🤣🤣 Lehet, volt neki. Mondjuk én is voltam kint nála 5 alkalommal,ha volt valakije, jól titkolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!