Unjátok már a szerelmi kötéses kérdéseket? Mert most én is feltennék egyet. Elképzelhető, hogy egy szerelmi kötés 11 hónap után kezd el hatni?
Férjemre tetettem kötést tavaly szeptemberben, mert 2 éve külföldre ment dolgozni és nem akarta, hogy vele menjek. Sőt, azt mondta, soha nem is szeretné, hogy utána menjek, azt sem tudja, mikor jön vissza, stb.,így évente 4-5-ször találkoztunk csak. Mivel 11 hónapig semmi vátozás nem történt, úgy vettem, hogy a kötés nem sikerült.
Most augusztusban elkezdett arról beszélni, hogy lehet jó lenne, ha utána mennék, de még gondolkodik rajta. Most, októberben már ott tartunk, hogy úgy néz ki, júniusban költözöm. ( Én nem akarok előbb.)
Plusz, míg korábban néha napokig csak annyit beszéltünk, hogy szia, hogy vagy, milyen az idő stb., most naponta többször is felhív, van amikor ötször is ( munkaidőnktől függően persze), és együtt tervezünk órákon keresztül.
Mit gondoltok, mégis hatott a kötés, vagy a véletlen hozta így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!