Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Unjátok már a szerelmi kötéses...

Unjátok már a szerelmi kötéses kérdéseket? Mert most én is feltennék egyet. Elképzelhető, hogy egy szerelmi kötés 11 hónap után kezd el hatni?

Figyelt kérdés

Férjemre tetettem kötést tavaly szeptemberben, mert 2 éve külföldre ment dolgozni és nem akarta, hogy vele menjek. Sőt, azt mondta, soha nem is szeretné, hogy utána menjek, azt sem tudja, mikor jön vissza, stb.,így évente 4-5-ször találkoztunk csak. Mivel 11 hónapig semmi vátozás nem történt, úgy vettem, hogy a kötés nem sikerült.

Most augusztusban elkezdett arról beszélni, hogy lehet jó lenne, ha utána mennék, de még gondolkodik rajta. Most, októberben már ott tartunk, hogy úgy néz ki, júniusban költözöm. ( Én nem akarok előbb.)

Plusz, míg korábban néha napokig csak annyit beszéltünk, hogy szia, hogy vagy, milyen az idő stb., most naponta többször is felhív, van amikor ötször is ( munkaidőnktől függően persze), és együtt tervezünk órákon keresztül.

Mit gondoltok, mégis hatott a kötés, vagy a véletlen hozta így?

2019. okt. 12. 17:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Arra volták kíváncsi unjuk e

Unjuk!!!

2019. okt. 13. 09:35
 12/22 A kérdező kommentje:

Van ott másik kérdés is, utolsó. És valóban unalmas lehet annak, aki totál nem hisz benne. Nem vonom kétségbe. Csak gondoltam, hátha válaszolnak " hívők" is.

Ha őszinte akarok lenni, megcsináltattam ugyan, de én is 50-50%-ban hiszek benne. Mint az UFO-kban.🤣

2019. okt. 13. 10:02
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

Vagyis semmi értelme egyik kérdésednek se, egyszerűen csak unatkozol...

Szerintem jobban tennéd, ha a férjeddel töltenéd az idődet.

2019. okt. 13. 10:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen, az lenne a legjobb. Csakhogy, mint írtam, ő jelenleg külföldön van, én meg még itthon.
2019. okt. 13. 10:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja, és nem unalomból tettem fel a kérdést ( a szövegemben az utolsót), hanem mert ezt a hirtelen jött pálfordulást nem tudom mire vélni.
2019. okt. 13. 10:24
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Ha a kötést úgy kötik, akkor akár évszázadokig lappanghat. Általában ennek semmi értelme így még azelőtt hatni kezd az eleje, hogy be lenne fejezve. Pl egy 10 perces rituálénál az első másodpercek is egyből hatni kezdenek, még akkor, amint a teremtő megteremtette az ottani ejergiákat vagy csatornákat, vagy akármit amivel dolgozik.
2019. okt. 13. 21:56
 17/22 Mariann21 válasza:
50%
Vigyázz,a fagyi visszanyal.Legyen már benned női tartás..Ha valaki menni akar, menjen, miért tartanád magad mellett,ha nem akar igazán téged.Ha őszinte a szerelem, nincs szükség praktikákra.
2019. okt. 15. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:

"Csakhogy, mint írtam, ő jelenleg külföldön van, én meg még itthon."

mi se a nappalidban uldogelunk

idegenekkel beszelgetsz online, ahelyett, hogy vele tenned

2019. okt. 16. 06:41
 19/22 A kérdező kommentje:

Ahogy elnézem utolsó, vannak bajok a szövegértéssel. Vagy a figyelmes olvasással. Látom, azért te is jársz ide társalogni, ( vagy éppen off-olni egy témát)pedig tehetnéd ezt a családoddal, vagy pároddal is, ahogy nekem javasoltad. A végén még úgy jársz, mint én.😀😀😀

Itt pedig egy kérdést tettem fel, párszor válaszoltam, (ez testvérek között sem tesz ki többet összesen kb. 30 percnél), ami a társalgástól messze van.

2019. okt. 16. 20:01
 20/22 anonim ***** válasza:
És közben vele mennyi időt töltöttél online társalgással? És neki mi a véleménye a kötésekről?
2019. okt. 17. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!