Elvégeztem egy szerelni varázslatot. Van valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Egy otthon végezhető szerelmi varázslatot csináltam hétfőn, teliholdkor, ahogyan ajánlották.
A lényege az volt, hogy összeszedtem, hogy milyen társra vágyom (nem konkrét személyre), leírtam, hangosan fölolvastam háromszor, majd a gyertya lángjával meggyújtottam és elégettem a papírt. A füstbe beletettem egy kavicsot, mely a szerelmemet szimbolizálja és ezt azóta magamnál tartom. Közben kértem az angyalok segítségét és tömjént füstöltem.
Azt írták, hogy 30-60 napon belül belép az életembe a kívánt társ.
Nyilván még csak 2 nap telt el, ezért nem is várom el, hogy már megtörténjen.
De kíváncsi vagyok, hogy más csinált ilyesmit?
Milyen eredménnyel?
Mik a tapasztalatok?
És sikerült meg "szerelni " ?
Ehhez iskola kell , nem varázslat ha tényleg szerelni akarsz. Bár nem irtad hogy mit akarsz szerelni.
Kérem csak az válaszoljon, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, köszönöm.
Valóban elírtam a kérdésben, de alatta más jó, nálam is az N és az M egymás mellett van, bocs.
A szellemi vezetőid, angyalok, stb. segítségét kérheted, akár szóban, akár gondolatban is, azzal nem teszel rosszat. S ha azt szeretettel, alázattal kéred, úgy hogy azzal senkinek nem okozol kárt, akkor segítenek is majd benne, ha az a vállalt életutaddal összhangban van. (Tehát ha nem segítenek, azt csak a te érdekedben teszik.)
A varázslat többi része szerintem már csak körítés, díszlet.
Azonban annak valóban kicsi az esélye, hogy csak hátradőlj ezek után és várj, s majd betoppan a várt illető - noha nem teljesen kizárt.
Tehát mindenképpen neked is meg kell tenned a cél érdekében minden tőled telhetőt. (S ha még az "égieket" is kérted és ha segítenek is, akkor azzal csak könnyebb dolgod lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!