Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elvégeztem egy szerelni...

Elvégeztem egy szerelni varázslatot. Van valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy otthon végezhető szerelmi varázslatot csináltam hétfőn, teliholdkor, ahogyan ajánlották.

A lényege az volt, hogy összeszedtem, hogy milyen társra vágyom (nem konkrét személyre), leírtam, hangosan fölolvastam háromszor, majd a gyertya lángjával meggyújtottam és elégettem a papírt. A füstbe beletettem egy kavicsot, mely a szerelmemet szimbolizálja és ezt azóta magamnál tartom. Közben kértem az angyalok segítségét és tömjént füstöltem.

Azt írták, hogy 30-60 napon belül belép az életembe a kívánt társ.

Nyilván még csak 2 nap telt el, ezért nem is várom el, hogy már megtörténjen.

De kíváncsi vagyok, hogy más csinált ilyesmit?

Milyen eredménnyel?

Mik a tapasztalatok?

2017. aug. 9. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
:D
2017. aug. 9. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Írd majd meg hogy sikerült-e :)
2017. aug. 9. 11:19
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

És sikerült meg "szerelni " ?

Ehhez iskola kell , nem varázslat ha tényleg szerelni akarsz. Bár nem irtad hogy mit akarsz szerelni.

2017. aug. 9. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Ez szánalmas...
2017. aug. 9. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy bugyuta vagy.
2017. aug. 9. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez ciki. 😏
2017. aug. 9. 13:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Kérem csak az válaszoljon, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, köszönöm.

Valóban elírtam a kérdésben, de alatta más jó, nálam is az N és az M egymás mellett van, bocs.

2017. aug. 9. 13:37
 8/12 SzuperKavics válasza:
52%
Tehát ha jól értem, végrehajtottál egy cselekvést, amivel tulajdonképpen motiválod magad arra hogy párt találj. Az egész csak pszichológia, hiszen ezzel most igazolni szeretnéd magadnak hogy több remény van mint eddig. Ha hátradőlsz és várod hogy ezek után csoda történjen és esetleg meg is történik, az nem amiatt lesz hogy egy adott holdfázis alkalmával verbálisan előadtad a vágyaidat és egy elavult világító eszköz segítségével cellulóz darabot égettél.... És ha még is valami az öledbe hullik, az se biztos úgy alakul ahogy te azt elképzelted. Szóval jobb ha inkább teszel érte, de nem ilyen indokolatlan random dolgokkal. Preferáld azokat amik reális változást képesek előidézni. Tudom hogy tapasztalatokra szerettél volna kérdezni, de hogyan is lehetne exakt választ adni egy olyan pszichológia motivációs eseményben, aminek eredménye pusztán a cselekvő személyétől függ.
2017. aug. 9. 14:40
 9/12 thoomas26 ***** válasza:
68%

A szellemi vezetőid, angyalok, stb. segítségét kérheted, akár szóban, akár gondolatban is, azzal nem teszel rosszat. S ha azt szeretettel, alázattal kéred, úgy hogy azzal senkinek nem okozol kárt, akkor segítenek is majd benne, ha az a vállalt életutaddal összhangban van. (Tehát ha nem segítenek, azt csak a te érdekedben teszik.)

A varázslat többi része szerintem már csak körítés, díszlet.

Azonban annak valóban kicsi az esélye, hogy csak hátradőlj ezek után és várj, s majd betoppan a várt illető - noha nem teljesen kizárt.

Tehát mindenképpen neked is meg kell tenned a cél érdekében minden tőled telhetőt. (S ha még az "égieket" is kérted és ha segítenek is, akkor azzal csak könnyebb dolgod lehet.)

2017. aug. 9. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen, hogy szerelmi varázslat. De ha ilyeneket csinálsz, még mindig jobb, mintha drogoznál.
2017. aug. 9. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!