Mit csináljak, ha úgy érzem, elátkozott egy ellenségem?
Abszolút működik. Vegyél több védelmi szimbólumot. Allah szeme vagy Fatima keze. Kérd Istent hogy szedje le rólad az átkot és védjen meg. Imádkozz napi szinten. Ezzel kiépíted a védelmedet. Én szimbólumot használok meg meditálni. Azóta jobban mennek a dolgok. Sokkal. Visszaszálni Visszaszáll rá. De ettől még energetikai akadályt rak eléd. Töröld le facedról. Ne tudjon rólad semmit. Senkinek ne mondj semmit amit akarsz az életedben. Sok az irigy ebben a népben még aki barátnak mutatja magát meg szerető szülőnek. De titkon az ember vesztét akarják. Nekem a rokonaim kívánják a jókat mert irigyek. Senkinek ne mondj semmit. De akár ha van otthon kis tükröd mond rá hogy"ez a tükör tükrözze vissza rád és fordítsa vissza rád az összes átkot amit rám küldesz"ettől függetlenül szereznék védőszimbólumot és idónként kérnék tisztítást
Én szívtam mint állat átkok miatt. Ehhez nem kell boszorkánynak lenni hogy vki megátkozzon. Nekem elegek voltak hogy voltak irigyeim.negatív energia. Az ilyen nem annak örül ha neked jól megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!