Elátkozott karkötő?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3 éve volt egy barátnőm,akinek az első szerelme voltam,de nem alakult zökkenőmentesen a kapcsolatunk,hamar szétváltunk,én se úgy álltam a dolgokhoz ahogy kellett volna,így nagyon fájt neki. Tudom,hogy a mai napig szeret. Kaptam tőle egy gumikarkötőt. 3 éve,aminek kutya baja azóta se,pedig áztattam,téptem,nyúztam,egy szakadás sincs rajta .. Illetve mikor nem hordtam,akkor általában sikerült minden amit kigondoltam,normálisan ment az élet. Aztán mikor elkezdtem újra hordani,elkezdett minden a lehető legrosszabbra fordulni az életemben. Most legutóbb tetováltattam az alkaromra,és le kellett vennem. Ott is hagytam,nem hoztam haza. De mióta újra nincs rajtam,ismét sikerül minden. Lehet köze hozzá,vagy csak én képzelem túl az eseményeket?2017. jún. 13. 10:37
1/6 anonim válasza:
Az átoknak ehhez semmi köze nincs. Teljesen más a magyarázat, amit inkább nem írok le.
2/6 anonim válasza:
Szerintem azért érezted rosszul magad,mert bármikor amikor a karkötőre néztél előjött belőled a hiány,magány, bűntudat stb. amit a lány - és a szakítás miatt éreztél.
Szimpla ügy. :)
3/6 anonim válasza:
Van rá magyarázat. Ha a karkötő szóban kicserélsz egy betűt hogy egyforma magánhangzókat tartalmazzon akkor körkötő lesz belőle. A körkötő egy ördögi körön belülre zárja az életedet. Az ördögi körben ott az ördög. Az ördög rossz és gonosz. Ezért történnek veled rossz dolgok ha rajtad van ez a tárgy.
5/6 anonim válasza:
Hagyd meg az ilyen hiedelmeket az elmaradott vidéki kislányoknak. Te férfi vagy (legalábbis annak készülsz), viselkedj hozzá méltóan, gondolkozz racionálisan.
6/6 anonim válasza:
Jaj kis gumikarkötő ... Levettem mindig szerencsím vólt ... ,de ,ha leveszem nem sikerűlt semmi .
Boka láncod nincs ? Haverral sörözni szoktatok vagy barátság karkötőket fontok egy másnak ? Azért nincs bsja ,mert jó anyagból készült ,de mi vagy lejány ,hogy karkötőket hord !?
No es mit mit tetováltottál fijú ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!