Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötésnek még is mik...

Szerelmi kötésnek még is mik a hátúlütöi?

Figyelt kérdés

Olvastam sok mindent itt a szerelmi kötésröl sokan azt írtátok ,hogy veszélyes ,hogy évekkel késöbb is csak "szívtok" utánnna. hogy sok a hátúl ütöje!

De azt senki nem írja,hogy mi(k)?????????!!!

2010. júl. 14. 23:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát... Ha magadhoz kötöd, aztán később valamiért mégiscsak kiszeretsz belőle, beleszeretsz másba, az érintettet meg nem tudod magadról levakarni. Az elég baj. Bár én semmit nem tudok a szerelmi kötésről, meg az előttem szólókat sem olvastam, csak tippeltem:) Persze ha egyidejűleg saját magadat is köttetted, hogy mást észre se vegyél, csak őt szerethesd, akkor a fenti lehet, hogy nem következik be. Mindazonáltal, a szerelmi kötés a fekete mágiához tartozik, nem? Asszem... Hiszen befolyásolsz valaki mást, nem hagyod a szeretett személyt, hogy ő maga döntse el, mit akar. Csak ha logikusan belegondolsz, egyáltalán mik azok amik történhetnek, veszélyes, a jövőre nézve. Meg hát az ilyenek sosem ígérnek tuti sikert. Bár azt nem írod, konkrétan Te akarsz-e ilyet csinálni/csináltatni, szal bocs ha túl személyeskedő voltam. De az tény, hogy nem szabad előre eldönteni ilyen módon semmit. Nagyon-nagyon gyorsan is tudnak változni a körülmények, az érzések, ezt mindannyian tudjuk. Csak így dióhéjban :)
2010. júl. 16. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Sya! A szerelmi kötések 2okból is elég gázosak...Egyrészt mert átvered magad, hiszen valójában a srác/csaj nem szeret. Ez mondjuk sok mindenkit nem zavar...A számodra is érezhetőbb gond az, hogy a világ úgy müködik hogy ha megkapsz valamit, akkor cserében neked is adnod kell valamit...Ez azért szívás, mert minél többet jelent neked az a valaki akit megkaptál, annál többet kell fizetned érte...

Vigyázz ezzel, mert tényleg veszélyes dolog a mágia...

Remélem segített a válaszom...

Sya:)

2010. aug. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!